Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 23 september 2010

Moderaternas löfte om en moske till Rinkeby gav dem bara 43 röster.

Moderaterna hemliga löfte till muslimerna i Rinkeby att de skulle få en moske och vikta jobb som svenskar inte fick söka gav dem endast 43 röster.

Moderaterna fick 8.8 % av rösterna i Rinkeby mellersta. Sossarna tog hem jackpotten, 72.2 %, kommunisterna blev 2:a med 9.8 % av rösterna.

Sverigedemokraterna gjorde ett bättre val än Centern och Folkpartiet med 0.8 % av rösterna vilket är vad C och Fp fick sammanlagt där.

Ingen politiker eller beslutsfattare har offentliggjort vad det kommer att kosta kommunens skattebetalare att bygga den utlovade mosken i Rinkeby. En annan moske har redan planlagts i grannorten Tensta bara ett par kilometer bort. Den kommer att kosta runt 400 miljoner kronor att bygga plus värdet av marken.

Om vi antar att Rinkebymoskeen kommer att kosta lika mycket som den i Tensta, 400 miljoner kronor och ser antalet väljare M fick så kostade varje moderatväljare de fick den oerhorda summan över 9.3 miljoner kronor.

Moderaterna köpte sina 43 muslimska väljare för nästan tio miljoner kronor styck, ett oerhört slöseri med skattemedel och korrupt på köpet. Dessutom ett hopplöst försök eftersom vänstern får invandrarrösterna oavsett hur många moskeer Moderatern ger dem. De 43 kanske ändå hade valt M, pinsamt M.

Så ska de egentligen gå till, väljare ska inte låta sig mutas med gåvor.

De andra partierna godkände Moderaternas nya moske till Rinkeby, de var helt överens. Trots dyra moskebyggen med skattemedel fick SD bara drygt 3 % av rösterna i Stockholm.

Alla har lärt sig något om valet och det är ett sorgligt faktum att väljarna bryr sig så lite om sina egna städer. svd dn dn dn ab

Fakta on Rinkeby mellersta:
Totalt röstade 494 personer till Riksdagsvalet i Rinkeby mellersta. 952 personer var medborgare och röstberättigade vilket ger ett valdeltagande på 51.9 %.


Ursprungsartikel
Källa: Two Invandrare (importerat inlägg)

Inga kommentarer: