Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 18 september 2010

Ken Ring startar invandrarupplopp igen!

BAGARMOSSEN På torsdagskvällemn kallades kravallpolis till Stockholmsförorten Bagarmossen då ett 30-tal ungdomar roade sig med diverse ofog som att exempelvis sätta eld på diverse föremål i förortens centrum. Ett femtontal polispatruller och flera brandbilar deltog i insatsen och polisen slog en ring runt Bagarmossens centrum. Nu visar det sig att en gammal bekanting för Politiskt Inkorrekts läsare uppges vara den som startade upploppet. Naturligtvis är det inget som framkommit i svensk media, men i norsk dito är man som bekant mer frikostig med sanningen än hos sina svenska kollegor.

Det visar sig nu att i samband med upploppet greps vår gamle bekanting Ken Ring för våldsamt upplopp i samband med invandrarkravallerna i Bagarmossen. Det uppges ha varit ett 30-tal arabiska och afrikanska ungdomar som kastade sten och molotovcocktails mot polisen i området runt Lagaplan.  Rings syfte med att starta invandrarupploppen ska ha varit att skapa en video av något slag, med dokumentära bilder från den kriminella förorten. Försöket urartade när invandrarungdomarna började ställa till bråk på riktigt och krossa rutor och sätta eld på fastigheter i området.

Samtidigt med Ring greps också den norske kameramannen Tommy Gulliksen, därav norsk medias intresse för händelsen.

Ring är alltså inte helt främmande för aktiviteter likt denna. Politiskt Inkorrekt rapporterade tidigare om ett annat invandrarupplopp i Nynäshamn där Ring anses ha haft en ledande roll. Inte heller där var svensk media direkt på hugget, utan rapporterade om händelsen först när PI avslöjat vad som hänt. Rings kommentarer till det hela höll en inte försumbar nivå av förnekelse…

Fria Tider
Dagbladet

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: