Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 26 september 2010

Invandringen måste ses långsiktigt!

I den mån det existerat invandringsdebatt har endast motståndarna berört de långsiktiga konsekvenserna av massinvandringen. Invandringsförespråkarna har alltid blundat för de långsiktiga konsekvenserna!

Dels har vi konsekvenserna av en stor muslimsk invandring. De senaste 15 åren har muslimerna ökat från 250.000 till 500.000. Om trenden fortsätter så är de 1 miljon om 15 år, 2 miljoner om 30 år och 4 miljoner om 45 år! Är detta önskvärt? Finns det någon som inbillar sig att jämlikheten, yttrandefriheten och demokratin ökar med en muslimsk majoritet?

Samma sak gäller invandringen som helhet. Idag är 1,3 miljoner av vår befolkning invandrare. Det tar inte många år innan svenskar är i minoritet i sitt eget land.

Man frågar sig osökt varför svenskar inte bör föda sin egen befolkning? Ingen kan väl förneka att det är det normala för ett land.

Att debattera invandring utan att beakta de långsiktiga konsekvenserna är vansinne! Konsekvenserna blir långsiktiga och bör därför beaktas och debatteras.

Hur vill vi att Sverige ser ut om 30,50 eller 70 år? Har du frågat ditt barn eller barnbarn om dom gillar muslimska värderingar och  vill ha mer av den varan? Det är deras framtid det gäller så vi bör ta hänsyn till dom!

DN
pnInvandringen avgörande för byte till SD Flera partier vill blockera SD i de viktiga utskotten Alliansens dröm gick i kras Ohly: Reinfeldt är en övertygad antirasist Tomma SD-stolar i 52 kommuner  Hoppar av SD efter påläsning Rödgröna kvar vid makten i Malmö  Hoppar av SD efter påläsning Rödgröna kvar vid makten i Malmö Rösträkning kan komma att överklagas S-kritik mot talmannen SD varnar för väpnade konflikter i Sverige Åkesson: De andra rikadagspartierna agerar odemokratiskt ml Ohly: Reinfeldt är en övertygad antirasist  Flera partier vill blockera SD i de viktiga utskotten  5.Alliansens majoritetsdröm upp i rök  Alliansens sex regeringsalternativ  Fem personer leder S kriskommission
SVD
S starkare i kommuner och landsting  al-Qaida varnar Frankrike Avgörande röster felaktigt hanterade  Granatattack mot abchazledare Hovrättsdom om Vilksattentat Nämndemannainstitutet borde ses över, alldeles oavsett Det är som om MP vill slippa ta ansvar Straffa inte Alliansens lojala kamrater Vi bygger ihop kyrka och moské 150 kvotflyktingar till Sverige SD saknar folk i 52 kommuner SD varnar för överraskningar Moderaterna vill höja gränsen för gratis vård FI vill ha ny konkurslag för banker Utvecklingsstörda lobotomerades Tomma SD-stolar i 52 kommuner ml Avgörande röster felaktigt hanterade  Blå linje dominerar Stockholm Stenhårt grepp om kärnkraften

Filed under: islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: