Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 20 september 2010

Idag skall vi gå och rösta!

VALDAGEN Idag är dagen vi som arbetat länge och hårt för ett rättvisare Sverige sett fram mot i minst fyra år. Idag har vi chansen att normalisera svensk politik så tillvida att vi, liksom stora delar av övriga Europa, röstar in ett invandringskritiskt parti i riksdagen. Det skall vi göra! Sverige kan inte längre framhärda i att ha världens mest extrema och kravlösa invandringspolitik, vi måste anpassa oss till omvärlden annars blir resultatet sjufalt värre än vad det är idag.

Redan tidigt i år förutspådde jag att denna valkampanj hade förusättningarna att bli den smutsigaste någonsin i svensk historia. De sju riksdagspartierna hade redan vid valet 2006 insett att det fanns en reell chans att ett nytt och systemkritiskt parti kunde knacka på dörren till riksdagen, och man bestämde sig tidigt att med alla medel försöka stoppa partiet från att försöka inkräkta på den makthegemoni man sett som självklar så länge. Nu, med facit i hand, ser jag att alla mina värsta farhågor om valkampanjen infriats.

Gammelmedia, dessa maktens knähundar, har kastat allt vad det som eventuellt fanns kvar av ”pressetiska regler” överbord och oblygt startat och genomfört den mest massiva indoktrineringskampanj som någonsin skådats. Inte en enda dag har det saknats artiklar om de förfärliga Sverigedemokraterna och hur de bör stoppas. Som regel, och det har blivit närmast övertydligt senaste veckorna, har Sverigedemokraterna inte tillåtits replik på alla dessa skitkastarartiklar.

Idag, på självaste valdagen, kastar man allt vad anständighet kräver och demoniserar Sverigedemokraterna på ett närmast remarkabelt sätt. Både Aftonbladet och Expressen, dessa svenskhatets vidriga kolportörer, har artiklar med närmast groteska överdrifter och feltolkningar. Man bemöter inte en enda sakfråga eller kommer med fakta. Inte en rad eller mening. Det är bara hat för hela slanten.

Maktens lydiga rövslickare, vars företrädare i samtliga fall bor långt borta från den verklighet som den vanlige svensken får uppleva i spåren av den sinnessjuka massinvandringen, vill att du som väljare skall hålla käften och stillatigande fortsätta låta dig matas med det som dessa välbetalda yrkeslögnare vill proppa i dig.

Kära väljare, du som ännu inte bestämt var du skall lägga din röst, låt dig inte luras en gång till! Varje röst på ett av de sju riksdagspartierna innebär med säkerhet att ytterligare steg tas mot ett utplånande av det Sverige som vi växt upp med och lärt oss älska. Gammelmedia och de sju riksdagspartierna i en pestsmittad symbios, med ett sjukligt hat mot det svenska, vill att DU och JAG skall sopa trappan och sanda gångvägen för ytterligare hundratusentals bidragsparasiter och analfabeter som DU och JAG skall försörja med våra surt inbetalade skattepengar.

Idag skall vi alltså gå och rösta (för de som ännu inte gjort det) och bryr du dig om din, dina barns och dina barnbarns framtid lägger du din röst på Sverigedemokraterna.

Vill du behålla världens mest kravlösa och omfattande invandring av ointegrerbara människor som under många år, kanske under hela sin livstid, skall försörjas av DINA och MINA skattepengar, så rösta på något av riksdagspartierna. Vill du se hur den allt grövre brottsligheten eskalerar ännu mer, rösta på något av riksdagspartierna. Vill du se hur en ny stats-”religion” etableras, en 1400 år gammal vålds-och kvinnoförtryckarideologi som inte hör hemma i ett modernt och sekulärt västland, rösta på något av riksdagspartierna.

Valet är ditt, men för mig och för förhoppningsfullt många tiotusentals svenskar som älskar sitt land och inte vill se det förvandlat till något muslimsk lydrike är det valet självklart. Sverigedemokraterna 2010!

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: