Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 5 september 2010

Ian Wachtmeister till skarp attack mot etablissemanget

CENSUR Ian Wachtmeister kritiserar än en gång det politiska etablissemanget och mediernas behandling av Sverigedemokraterna. I en debattartikel med titeln ”Mediernas förföljelse av Jimmie Åkesson hör inte hemma i en demokrati” som han lyckats få införd i Newsmill, jämför han svensk demokrati med den censur som råder i Zimbabwe.

Inför valet 1998 hade en stor grupp ledande journalister kommit överens om att undvika att nämna Det nya partiets och mitt eget namn. Detta meddelade tidigare chefredaktören för SvD, Mats Svegfors, inför häpna åhörare. På detta sätt bannlyste man ganska effektivt ett politiskt parti, där de flesta aktiva var unga kvinnor och män! Får man göra så? Givetvis inte! Var det någon som reagerade på det lagvidriga beteendet? Givetvis inte. Inför 2010 års val har journalister av alla de slag kommit överens om att bara nämna Sverigedemokraterna med prefixet ”de främlingsfientliga”. Utfrågningar av SD sker i en helt annan ton ( = med en helt annan avsikt) än övriga partier.

Ian Wachtmeister fortsätter:

SD får sina valfilmer censurerade trots att dessa filmer inte strider mot någon lag eller förordning. Att övriga partiledare inte vill debattera med Jimmie Åkesson skyller de på att de anser sig själva stå över en sådan som Åkesson. Jag känner alla inblandade personer och kan med fog påstå att de inte vågar debattera med Åkesson. Mona Sahlin gjorde ett försök för ett halvt år sedan, men åkte ut mellan repen innan matchen börjat. I integrationsfrågor är de etablerade partiledarna inte ärliga och sådant märker åhörare och tittare. Alltså säger de ”vi vägrar” när de borde säga ”vi vågar inte”.

Men vad har detta med Zimbabwe att göra?!
Jo, att där skulle oegentligheter och orättvisor omedelbart påpekas av internationella valobservatörer. Om FN granskade de svenska valen skulle de – förmodligen till sin förvåning – finna mycket att anmärka på. Det mesta av det skulle samlas under rubriken maktmissbruk av det politiskt mediala etablissemanget.

Läs hela debattartikeln här.

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: