Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 23 september 2010

Hur snabbt den demokratiska fasaden krackelerade i Sverige.

Det är något av allt som slår en i Sveriges i dag. 7 klöverns Politiker skall ändra utskott och dra in platser nämnder.Det är konstigt att de 7 partierna som kämpar för att Dawit Isaak skall bli fri att  ha sina åsikter, så hårt jobbar emot 5,7% av Svenskarna att ha sina.Hyckleriet vet inga gränser i detta fall.

Gamla Åklagare oroar sig för att nämnde män kan döma brottslingar med invandrar bakgrund. Samma åklagare ser inga bekymmer med att våldsvänstern sitter med och skall döma sina egna i rättegångar? Är det någon som har förtroendet kvar för rättsväsendet som de vill göra gällande? När mordet på en 78 pensionärskvinna knappt ens blir ett straff?

Ryggradslöse gör allt han kan för att hindra SD från att få insyn i arbeten som pågår. I vanliga fall är detta saker man förknippar med diktaturer och ”religiösa” stater. Men det är verkligheten i Sverige idag. Det finns ingen hejd på våra ”etablerade” politikers folkförakt. Då kommer ju genast tankarna fram? Vad är de det är så rädda för? Är det så att de ljugit om kostnaderna för massinvandringen? Är det så att socialbidragen och pensionerna för anhörig invandringen är så mycket större än de någonsin har sagt?

Lite mer bra funderingar. Varg i Veum. KLARTEXT.

Samt vill avsluta med en kommentar från de som kontrollräknar de sista rösterna.

”Signe Mogensen är förväntansfull. Hon hoppas att de röstkuvert hon så noga kontrollräknat ger alliansen övertaget.
Jag röstade inte själv på alliansen men jag vill så gärna att de får övertaget så att Sverigedemokraterna inte får inflytande, säger hon. ”

Smaka på den kommentaren en gång till, i demokratins Sverige….

Varjager
Ursprungsartikel
Källa: Varjager's Weblog (medlem)

Inga kommentarer: