Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 13 september 2010

Expo svarar Fria Nyheter angående attacken mot SD-kandidat

Med anledning av vänsterattacken mot 24-åriga David von Arnold, som kandiderar för Sverigedemokraterna, har Fria Nyheter kontaktat vänsterextrema Expo och undrat varför de inte uppmärksammat händelsen. Daniel Poohl på Expo väljer att inte kommentera deras kopplingar till den vänsterextrema miljön.

Varför har ni inte uppmärksammat misshandeln av den 24-åriga David von Arnold i Malmö som kandiderar för Sverigedemokraterna. Är detta på grund av er koppling till den vänsterextrema miljön?

- Anledningen till att vi inte skrivit om den brutala misshandeln är att vi av olika anledningar varit obemannade under helgen. Vi kommer att skriva och kommentera händelsen i morgon, säger Daniel Poohl på Expo till Fria Nyheter utan att bemöta uppgiften om deras kopplingar till vänsterextremismen.

Ser ni någon koppling mellan den hatstämning ni piskat upp mot Sverigedemokraterna och de attacker som drabbar partiets kandidater?

- Nej, jag kan inte se några sådana kopplingar, säger Daniel Poohl som menar att de inte har piskat upp något hatstämning mot partiet.

Läs även:
Hotet mot demokratinUrsprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: