Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 22 september 2010

David von Arnold talar ut om den misstrodda attacken

SD-ÖVERFALL PI fick videon redan i helgen men vi valde att avvakta med tanke på valkvällen. Nu har David von Arnold själv postat sina egna ord om attacken där han enligt egen utsago överfölls av två maskerade män som skar in ett hakkors i hans panna. Men enligt ”läkare” på rättsmedicin i Lund och polisen tror man David har själv åsamkat sig skadorna. Det ledde till att von Arnold blev misstänkt för falsklarm.

Nu har den brottsmisstanken lagts ner. von Arnolds samtal till 112 uppfyller helt enkelt inte vad som krävs för att betraktas som ett falsklarm. Larmet måste handla om ett pågående brott – lagboken säger att det ska ”föreligga fara”. Men när David von Arnold Antoni ringde så sa han att överfallet hade skett 25 minuter tidigare. Han svarade också nej på frågan om SOS skulle skicka ut en ambulans. Polisutredningen av det påstådda överfallet pågår däremot fortfarande – trots läkarintyget.

- Vi har vissa tvivel på sanningshalten i det anmälaren säger men vi kan inte utesluta att det har hänt. Vi får utreda så långt det är möjligt, det är allt vi kan göra, säger kommissarie Magnus Andersson,

David talar ut

Tidigare

Reaktioner
Reaktioner
Brev av Jimmie Åkesson
Ohly fördömer
SD: Fruktansvärt att en statsminister legitimerar våld

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: