Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 15 augusti 2010

Video: Här krossas antirasisten av invandrare

I en gästkrönika som uppmärksammas av bloggen Merit Wager idag går DN:s Hanne Kjöller till välbehövligt angrepp mot Täppas Fogelberg. Ni vet, den där tönten till politiskt korrekt grindvakt som sitter och företräder Etablissemanget i ”Ring P1″:

”Hans översitteri och tölpighet kan jag nästan stå ut med. Det är i kombination med bristande bildning resultatet blir så förödande. Sakfelen och missförstånden staplas på varandra utan korrigering. Något som var fel från början blir grunden för en vidare debatt som förstås blir minst lika fel den.”

Men 68-generationens egen allvetare Täppas Fogelberg får sig ännu bättre motstånd i ett nytt avsnitt av Ring P1, som förevigats på Youtube. En invandrare från MENA-regionen ringer in och fullständigt omintetgör den självutnämnde antirasisten.

Maktelitens låtsasideologier – mångkulturalism, queerpolitik och feminism – har i Sverige blivit de styrandes bortförklaringar till att utöka sina befogenheter och bemöta opposition mot sig själv med förtal och ibland till och med våld. Vidare används låtsasideologierna i en icke obetydlig utsträckning till att berika makten själv. Korruption, således. Men i Sverige kan den som opponerar sig mot korruptionen stämplas som ”rasist”, ”främlingsfientlig” och ”xenofob”, ja till och med kastas i fängelse. Genom att påstå sig vurma för så kallat ”utsatta grupper” kommer makten undan med det mesta, och man undviker all kritik.

Men vad händer när inte heller maktens ”utsatta grupper” går på den offentliga lögnen längre? När de vägrar dansa efter maktelitens pipa? Täppas illustrerar det ganska bra: De blir svarslösa. Korthuset rasar ihop.



Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: