Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 21 augusti 2010

Sveridedemokratisk valstuga vandaliserad

VÄNSTERVANDALER Idag fredag klockan 10 var det meningen att Sverigedemokraternas valstuga på Stora Torget i Uppsala skulle invigas. Om detta nu kan genomföras är osäkert då valstugan natten till idag klottrades ned med svart färg, sannolikt utfört av vänsterextrema antidemokrater. Valstugan ställdes upp på torsdagen och fick alltså inte vara ifred ens ett dygn.

Sverigedemokraterna Uppsalas ordförande Pavel Gamov har i ett pressmeddelande fördömt illdådet.

Detta är ett skräckexempel på hur det inte får gå till i en demokrati. Redan första natten vår valstuga varit på plats har alltså vänsterextrema element varit framme och vandaliserat den. Sverigedemokraterna har rätt precis som alla andra demokratiska partier att vara med på samma villkor och få ha sin valstuga ifred, säger Pavel Gamov och fortsätter:

Jag förväntar mig ett kraftfullt fördömande av detta från alla andra demokratiska partier i Uppsala och att man tillsammans visar att man står upp för demokratin och allas rätt att uttrycka sig och närvara i den politiska debatten på samma villkor. Trots att man inte stöder vår politik måste man förstå att det inte får gå till så här och att svensk lag måste respekteras.

UNT

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: