Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 10 augusti 2010

Svenskt Näringsliv antyder stöd för hårdare invandringspolitik

Markus Uvell konstaterar att SOM-institutets mätningar visar att 45 procent av svenskarna vill minska invandringen. ”Jag delar inte själv denna uppfattning”, försäkrar han ”men för mig är det ändå uppenbart att en så pass stor opinion måste tas på allvar.”

Uvell kallar burkadebatten för ett ”verkningslöst symbolförslag” och efterlyser en ordentlig diskussion om hur Sverige kan erbjuda invandrare något annat än ”arbetslöshet, utanförskap och kriminalitet.”

Ett nära på nynazistiskt inslag i debatten, om man får tro Etablissemanget, som annars tycks ha kommit överens om att över huvud taget inte beröra invandrarkriminaliteten eller invandrares enorma belastning på bidragssystemen.

Här på Fria Tider välkomnar vi naturligtvis insikten om att burkaförbud varken gör till eller från för den svenska invandringskatastrofen. Indragna invandrarbidrag för den som inte betalat skatt i landet är däremot ett bra första steg. Använder man miljarderna som kan sparas till skattesänkningar så är vi många som är beredda att försörja somalier ur egen ficka under några år.

Förutsatt att de först flyttar hem. Förstås.Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: