Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 26 augusti 2010

Polisiär specialstyrka till Ronneby

INVANDRARGÄNG Politiskt Inkorrekt har tidigare berättat om den ilska och oro som Ronnebyborna känner inför faktumet att ett synnerligen brottsaktivt ”ungdomsgäng” bestående av invandrare tillåts terrorisera och misshandla invånarna i staden. Polisen har fått omfattande kritik för vad som Ronnebyborna beskriver som ren flathet inför det mångkulturella våldet som breder ut sig.

Polisen har därför beslutat att skicka  in en specialstyrka i Ronneby för att försöka lösa de mest akuta problemen. Tanken är att den ska sättas in mot ett enda problem flera veckor i taget, och det stora problemet just nu är det brottsintensiva beteende som ”ungdomsgänget” uppvisar.

Gruppen som består av ett polisbefäl och fyra polismän ska arbeta ihop med närpolisen.
Ingen rök utan eld. Det ska inte överdrivas, men någon form av gängbildning har blommat upp i Ronneby lite grann (vår fetstil), säger poliskommissarie Jan Hansson.

Efter ett överfall på Brunnshotellets uteservering ”Terassen” hävdades det att en grupp ynglingar satt i system att leta upp folk för att misshandla och om speciella invandrargäng som skulle ansluta från skånestäder för att hjälpa till.

BLT

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: