Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 27 augusti 2010

Insändare: Undergroundpress fick diktaturen på fall

[INSÄNDARE] Allt fler människor i landet ställer sig frågan: Vad är det som håller på att hända med Sverige?

Sverige, landet vars politiker under decennier farit jorden runt som skållade råttor och predikat demokrati, folkstyre och jämlikhet! Och fortfarande är det första land som lägger näsan i blöt.

En homosexuell i Iran förorättas, någon i Kurdistan som inte medges protestera emot det han vill… en skribent i Afrika trakasseras för oppositionella idéer, en zigenarklan i Rumänien får inte kraven tillgodosedda… en statslös palestinier, skäggiga barn… en kvinna i Somalia som inte medges titta på TV. Allt detta är naturligtvis godbitar för en svensk politiker. Företrädesvis skall det handla om muslimer. Sådant ger nämligen bonuspoäng i den interna PK-ligan!

Varje fjärran politiskt smaskig "sötsak" tilldelas dessutom automatiskt fripass och enkelbiljett – samt livstids försörjning – till det kravlösa paradiset Sverige!
Vid framkomsten möter en massiv armé upp av statliga och kommunala socialarbetare med flotta titlar, i sällskap av propagandaministeriets utsända med Sveriges Radio & SVT i hasorna. Tillsammans bildar det en magnifik mottagningskommitté, bland vilken sprängfyllda kontokort med svenska arbetares skattemiljarder generöst cirkulerar bland giriga fingrar i all oändlighet.

Orderingången till flyktingindustrin är i dag så stor att, man måste jobba treskift för att hinna med alla beställningar från politikerna i regeringen. Makabert? Jo… minst sagt!

De politiska små "sötsakerna" får samtidigt de väloljade käkarna att nästan glappa ur led på tidningarnas chefredaktörer, feminister, aktivister, falangister, kommunister samt på talrör, språkrör och våldspopulister i de vänsterextrema lägren. Samtidigt som partiledarna från sjuklövern försöker överträffa varandra i regelrätt galenskap, genom intervjuer, pressreleaser och morgonsoffor. Demokrati är ett ofta återkommande ord. Precis som i de gamla Öststaterna… "demokrati…"
Alla försöker de överträffa varandra i fördömanden och tillrättavisningar, med adress till de odemokratiska länderna: i dagspress, i debattprogram, fackföreningstidningar, politiska vecko- och månadsmagasin. Samt givetvis i nyhetsprogrammen, där de sitter välsminkade, pösiga och omåttligt falska… och glor överlägset in i TV-kamerorna, och tror sig representera en hel nations åsikt!

Hur ser det då ut med demokratin på hemmaplan? Lönar det sig för svenskarna att i sitt eget land protestera mot pågående vansinne? Gäller demokratin svenskarna, eller är den reserverad för endast de "offer" välkomstkommittén med öppna armar dagligen tar emot, år efter år; vilka enligt Migrationsverket senast år 2009 uppgick till 102 449!

Nej, naturligtvis inte! Svenskarna är undantagna dessa demokratiska spelregler. De gäller inte för oss. Vi särbehandlas, för vi är ju bara svenskar… Vad vi säger, tycker, tänker och anser tar ingen hänsyn till. Vi förväntas bara betala och knipa käft. Punkt slut!
Enligt den politiska fasaden existerar ingen annan åsikt i landet, än den som representeras av det politiskt korrekta etablissemanget, och som dagligen kanaliseras ut via press, radio och TV. Detta gäller naturligtvis i synnerhet den fullständigt totalhavererade invandringspolitiken; vilken det är strängt förbjudet att kritisera ens med en enda spaltmillimeter!
George Orwell hade sannolikt inte den blekaste aning att han skulle komma att beskriva just Sverige år 2010 i sin fullkomligt deprimerande klassiker "1984".

Propagandaministeriet understött av medhjälpare från Expo, AFA och övriga vänsterfalangen, samt naturligts den samlade massmedia, jobbar för högtryck. På landets tidningsredaktioner komponerar man lögner på löpande band och skriver groteska nidartiklar om Sverigedemokraterna. Medan det pixlas som aldrig förr. Särskilt nu i dessa valtider!
I takt med att samhällsvåldet trappas upp, desto hårdare och vulgärare blir PK-pressens tongångar mot Sverigedemokraterna. Precis som om det var deras fel!
Undrar förresten vems fel det är att, ett exempelvis ögonvittnen i samband med den sedan länge permanentade terrorvågen i Malmö, Landskrona, Göteborg, Södertälje, Örebro, Trollhättan, Borlänge, Karlstad, Umeå… etc. etc. ofta jämför scenerna med vad som sker i Irak eller inbördeskrigets Beirut?

Är det kanske Sverigedemokraterna som bär skulden…?

Ett groteskt exempel var det brutala mordet utfört av en libanes på den åldriga damen i Landskrona, där det korrupta mediala etablissemanget mer eller mindre i en samordnad smutskampanj försökte belasta Sverigedemokraterna för det inträffade. Ett ovanligt vidrigt press/juridiskt spektakel, som ledde tankarna till en iscensatt politisk komplott, anförd av bland andra den girige och mediekåte brännvinsadvokaten Leif Silbersky. Understött bland annat av den av regeringen utsedde mediefjanten Jerzy Sarnecki.

I Sverige har debattörer, kritiker, tyckare, reformivrare och skribenter som inte delar det politiskt korrekta etablissemangets åsikter, helt brutalt – ackompanjerat av vulgära invektiv – kastats ut från den offentliga debatten! Dörren är stängd och reglad från insidan till den redaktionella världen. Medan censurens murar har rests skyhöga kring landets tidningsredaktioner. TV och radio skall vi bara inte tala om…!

Vi finns helt enkelt inte! Vi har förpassats till någon form av redaktionell karantän… husarrest, om man så vill! Därmed finns det heller officiellt inga protester till det som dagligen pågår i Sverige, och som i accelererande takt hotar att helt utarma landet med samhällskollaps som följd.

Så ser alltså den mediala situationen ut i Sverige, i slutet av augusti 2010. En politiskt enkelriktad, diktatorisk, homogen och korrumperad mediavärld som sedan länge fattat ett gemsamt beslut: att genom redaktionell censur förinta alla oliktänkande skribenter och åsiktsyttrare i landet!
Nu med mindre än en månad kvar till ödesvalet – har det motbjudande och korrupta etablissemanget i Sverige verkligen bekänt färg och visat sitt fula, rödpussiga tryne! Nu avrättar dessutom statskontrollerad massmedia – med hjälp av landets lögnhals till statsminister – ogenerat och officiellt ett helt parti (SD), som påstås hota Sveriges stabilitet och ekonomi… I samma statskontrollerade SVT uppmanas svenska folket på bästa sändningstid att, genom samme korrupte och odemokratiske statsminister, inte rösta på Sverigedemokraterna!

Men… hallå där! Vem är det som brukar kritisera och förnedra Berlusconi för att han styr och ställer i italiensk media…? Jo, precis samma hycklande, ledande politiska figurer som i Sverige gjort sig till politiska fnask i den svenska statskontrollerade SVT… samt i landets samlade (statskontrollerade genom presstöd) politiska media!

Nu förstår jag fullt ut hur man upplever det, i bananrepublikerna i tredje världen, inför ett val. Fattas bara lite skjutning kring vallokalerna; fast det kommer väl… Samtidigt som massmedia mer än någonsin återspeglar en riktigt genuint unken och sanningsföraktande gammal Sovjet- och DDR-pressatmosfär.

Alltså. För svenskarna gäller följande: tycker man inte som vad officiellt proklameras, är man inte bara extremt lågt stående som individ; utan dessutom främlingsfientlig, nazist, invandringsmotståndare, rashatare, fascist och inhuman, samt förstås medlem av extrem/ultrahögern. Och naturligtvis imbecill, okunnig, illitterat och IQ-befriad…
Detta är förstås ingenting annat än av djävulen förbannade oförskämdheter, iscensatt av korrupta och mutade chefredaktörer, inom vad som benämns massmedia i Sverige! Det självutnämnda politiska etablissemangets förakt för oliktänkande saknar gränser. Den hånfulla överlägsenheten avslöjar vad för slags människor vi har att göra med.

I vilken rättsstat i dagens Europa med sann demokrati, skulle det som sker i vårt land ha varit möjligt för media att genomföra?
Skulle det gått i Polen, Frankrike, Ungern, Österrike, Italien, Spanien… nej. Det skulle det definitivt aldrig ha gjort! Dessutom finns i dessa länder en helt annan presskultur, i dag naturligtvis även i Ungern och Polen; med press och media som representerar diametralt motsatta åsikter med differentierad politisk inriktning och åskådning. Alltså en medial pluralism som det anstår demokratiska stater. Vilket dock fullständigt saknas i Sverige. Det råder total avsaknad av politisk mångfald i svensk media!

Fast… gammelmedia hade nog inte räknat med att, social media på Internet skulle expandera i sådan fenomenal omfattning som den gjort. Det har säkert blivit en kalldusch. Extremvänstern som i Sverige länge haft tolkningsföreträde till allt, har plötsligt fått konkurrens!

Massmedia i Sverige kan rakt av jämföras med den som en gång fanns i politiska diktaturer som Sovjet och DDR; i dag Kina, Nordkorea och Iran. Enkelriktad och politiskt totalstyrd, korrupt och centraliserad. Vars enda uppgift var att indoktrinera och producera lögner. Samt berätta om det regerande partiets förträfflighet.
Genom att uttala fel politiska åsikter i Sverige, som kritik mot invandringen, påpeka brottslighet eller ifrågasätta "integrationen", leder detta lätt till social utstötning och att jobbet plötsligt kan hamna i farozonen. Ingen vill väl anställa en nazist eller ha med rashatare och medlemmar från extremhögern att göra!
Att offentligt bekänna sig till Sverigedemokraterna, betyder i en del fall uteslutning ur fackförening, sociala grupper och andra organisationer. Detta visar att folket i landet indoktrinerats, hjärntvättats, skrämts och hotats till politisk tystnad. Vi talar om regelrätt utpressning. Demokratin är i allvarlig gungning.

I Sovjetunionen hörde denna typ av socialpolitiska repressalier till vardagen.
Författare och kulturarbetare belades med skrivförbud eller kastades i fängelse. Detta medan förrädarna och medlöparna premierades. Känns omständigheterna kanske igen…?
Dessutom medges inte alla politiska partier förkunna sin politik i Sverige; gång efter annan ser vi hur politiska företrädare för Sverigedemokraterna stängs ute från offentligheten, och utsätts för våld, vandalism, trakasserier och till och med mordförsök… Iscensatt av den maskerade vänsterfalangen, som av allt att döma sanktioneras av de sju riksdagspartierna. Eller rättare sagt: partiet. Sverige är i dag i praktiken en enpartistat.

Det gick en mansålder i Sovjetunionen samt ett par decennier mindre i "broderländer" som DDR och Tjeckoslovakien. Men så en dag, föll slutligen muren med ett väldigt brak, och som hördes vida omkring. Samma sak kommer att hända i Sverige.

Precis som i Sverige, föregicks Sovjetunionens och DDR:s totala kollaps av en omfattande redaktionell undergroundverksamhet. Situationen var ganska lik den i dagens Sverige: partiet och statsapparaten med sina fula medlöpare, tillsammans med det politiska etablissemanget, förfogade över nationens alla mediala resurser.
Dessutom – precis som i Sverige – pumpade man in enorma summor gemensamma skattemedel i den groteska propagandaapparaten. Det fick kosta vad det ville, för att ljuga människorna fulla av skit!
På den tiden var oppositionen hänvisad till stencilerade "tidningar" som delades ut i smyg, pamfletter och hand- eller maskinskrivna informationsblad som cirkulerade.
Det var långt innan internet fanns och man höll till i källare, garage och vindsvåningar på samhällets kalla skuggsida. Om internet funnits, hade kollapsen inträffat långt tidigare.

Har en bekant som var en av hjärnorna bakom Charta 77 i Tjeckoslovakien, och som brukar säga: Tänk om vi haft internet på den tiden!

Sanningen är det främsta vapnet mot totalitära system; system i likhet med den växande islam/extremvänsterorienterade massmördarideologin som i accelererande omfattning kommit att lamslå Sverige. Sprängkraften hos sanningen är långt överlägsen alla på marknaden förekommande sprängmedel!
Vi kritiker och skribenter, som i dagens Sverige genom brist på respekt, refusering, åsiktsförtryck och ickedemokrati är hänvisade till samhällets redaktionella skuggsida, förfogar dock över ett långt bättre vapen än skrivmaskiner och dupliceringsapparater. Nämligen… Internet!
Oslagbart i snabbhet och effektivitet medan informationen som läggs upp är tillgänglig för praktiskt taget alla; dessutom bara genom att trycka på en knapp! Ett problem kvarstår dock: marknadsföring så att man hittar fram till oss…

Det är denna oöverträffade redaktionella hi-tech som kommer att få landets fiender: antidemokraterna, islamanhängarna, vänsterfalangen, åsiktsfascisterna och den genomkorrupta massmediala apparaten på fall i Sverige. Det handlar inte om… utan när detta kommer att ske!

"Han som har väskan packad…"Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: