Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 1 augusti 2010

Homosexuellas "rätt"


En moderat politiker från Botkyrka har fått avgå med omedelbar verkan efter att ha uttalat sig i en kommentar på en blogg. Så här skall han ha sagt.


De får gärna hålla på med varandra men när de ger sig på småbarn går det för långt! Och bögarna ska inte få adoptera!!


Detta är ju inte ett språk politiker vanligtvis använder och visst är det ett klumpigt uttalande. Gör man det dessutom under Pridefestivalen är utgången given, man får avgå i det politiskt korrekta Sverige. Tittar vi på ingressen i både SvD och DN så avslöjas vad det egentligen handlar om, i ingressen i DN står det så här.


En moderat politiker i Botkyrka kommun förlorar sina uppdrag efter att ha uttalat sig negativt om homosexuella och deras rätt att adoptera på en blogg.


I SvD låter ingressen så här.


En moderat politiker i Botkyrka kommun förlorar sina uppdrag efter att ha uttalat sig negativt om homosexuella och deras rätt att adoptera på en blogg.


Först kan vi konstatera att likheterna mellan ingresserna för de två tidningarna är slående. Bristen på avlönade journalister är skriande och man tar tydligen bara och kopierar nyheterna från TT in i tidningen, billigt och bra. 


Nu talar både DN och SvD om de homosexuellas "rätt" att adoptera barn. Det finns ingen sådan "rätt". Det är de adopterade barnen som har rätt att få rimliga uppväxtvillkor och vettiga adoptivföräldrar. Återigen så ser vi att det under ytan handlar om någon "rätt" som de homosexuella skall ha. Inte ens heterosexuella föräldrar har någon "rätt" att adoptera barn. 


Jag är emot att homosexuella par får adoptera barn, hur bra föräldrar de än är. Adopterade barn har det ofta svårt med sin identitetsutveckling, det kommer alltid en tid när de undrar varifrån de kommer och varför deras utseende skiljer sig åt från deras kamrater. Dessutom kommer det ofta också en tid när de inser att deras föräldrar faktiskt har lämnat bort dem. Detta är ett trauma för varje barn i den situationen. Att i detta läge bli bortadopterad av ett samkönat par gör hela situationen ännu mer komplicerad.


Skall utländska barn bli föremål för och betala priset för vår politiska korrekthet och vår nästan sjukliga strävan att ge homosexuella alla "rättigheter" som heterosexuella har? Mitt svar är tydligt, nämligen "nej"!

Länk DN

Länk SvD



Ursprungsartikel
Källa: Robsten blog (medlem)

Inga kommentarer: