Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 22 augusti 2010

Ensamkommande barn integreras via fotboll

UPPSALA/HEBY Gammelmedia fortsätter att dra ett löjets skimmer öven sin egen journalistik vad gällande det absurda missbruket av ordet ”barn” i samband med att man redovisar nyheter om hur man arbetar med att ”integrera” asylsökande unga män i samhället. Ett nytt bottenrekord slås idag av den extremt politiskt korrekta tidningen UNT när man slår ett slag för integration genom fotboll och samtidigt visar en bild föreställande 8 ”ensamkommande flyktingbarn” som är varken flyktingar eller barn.

Man berättar historien om Heby kommuns mottagande av dessa ”ensamkommande barn” och vilka problem man hade innan ytterligare en privat aktör inom det invandringsindustriella komplexet fick uppdraget att dalta med dessa unga män. Naturligtvis med miljoninkomster som resultat, tagna direkt ur skattebetalarnas fickor…

Man visar alltså upp en bild på dessa 8 unga män och kallar dom ”barn”.

Och för att ytterligare manifestera sin närmast skrämmande och förljugna journalistik så väljer man i artikeln, där man redan i nedryckaren anger tonen, att kalla dessa unga män för ”barn” för att senare i själva texten iställer skriva: ”Men barnen – eller snarare ungdomarna, det rör sig om pojkar i åldern 13 till 16 år…”

Hur skall dom ha det? Är det barn? Nej, det kan varje människa med en synskärpa inom -10 till +10 dioptrier se att det inte är. Kan det vara ungdomar då? Ja, om det sätts in i rätt kontext. I Sverige är en 15-åring en ungdom, i Somalia eller Afghanistan kan han lika gärna vara en heltidsarbetande familjeförsörjare. Är dom vuxna då? Definitivt ja, om man sätter in dom i sitt hemlands kontext.

Vad illa har Sverige och svenskarna gjort för att förtjäna denna debila och förljugna journalistik som närmast helt utan undantag serveras av gammelmedia? Eller ”en samling yrkeslögnare vars agenda innehåller förstörandet av Sverige”-media som de lika gärna kan kallas.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: