Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 23 augusti 2010

Blir Sverige tryggare av massinvandringen?

Många vill ha massinvandring. Men åsikten om att vi bör fortsätta med massinvandringen vilar väsentligen på irrationella grunder.

Den grundläggande frågan vi måste ställa oss är: Blir Sverige ett bättre land av muslimsk massinvandring?

Om man svarar nej på frågan, så bör man förstås vara emot massinvandring.

Hur vet vi om Sverige blir bättre av muslimsk massinvandring då? Tja, vi sitter med facit! Vi har redan facit av 20 års massinvandring! De senaste 20 åren har 560.000 invandrat till Sverige. Totalt har befolkningen ökat med 750.000 under perioden. Konsekvenserna har blivit:

bostadsbrist! Tror du mig inte? Radera 560.000 människor och deras barn från våra bostäder. Skulle bostadsbristen kvarstå? Naturligtvis inte! Bostadsbristen skulle försvinna omedelbart!

enormt upptrissade bostadspriser: ifall bostadsbristen försvann så skulle bostadspriserna sjunka som en sten!

Köerna i sjukvården blir allt värre! Radera 560.000, hur skulle köerna då se ut?

Otrygghet: Sverige har nästan världsrekord i våldtäkter (ett Afrikanskt land leder). Se på utvecklingen i invandrartäta Malmö! Ambulanser och brandkår måste ha poliseskort för att köra in i Rosengård, det muslimska gettot! I Malmö är skottlossninga på öppen gata vardagsmat! Sen har vi upploppen och brändern i Rinkeby! Har muslimerna ökat vår trygghet?

Islam kommer att verka för urholkning av demokrati och jämlikhet. Har muslimerna stärkt jämlikheten och demokratin?

Yttrandefriheten är i fara! Muslimerna kommer att verka för att religionskritik (kritik av islam) förbjuds. Ju fler muslimer desto mer makt har dom att urholka demokratin, jämlikheten och yttrandefriheten.  Ni har alla sett hur toleranta muslimerna har varit mot Lars Vilks, dödshot är en självklarhet när vi har att göra med muslimer! Har muslimerna stärkt yttrandefriheten?

Invandringen kostar hundratals miljarder årligen! 

Anser du att Sverige har blivit ett tryggare land? Att välståndet har ökat?

Kan du berätta för mig på vilket sätt Sverige blivit bättre av den muslimska massinvandringen? Klarar du inte det, så bör du rösta på SD i september!

Eller menar du att vi bör offra vår trygghet och välstånd för andras skull? Att det är ett pris vi och våra barn bör betala? Har du frågat dina barn?

Alliansen och de Röd-Gröna försöker tiga ihjäl invandringsfrågan. Varför? För att dom vet att SD har rätt! Priset för massinvandringen får du , dina barn och barnbarn betala!

Vad tycker du?

SVD
"Det är jämnt och öppet"  SVD|Sifo. Regeringspartierna får egen majoritet. Försprånget gentemot oppositionen är 7,6 procentenheter.   Testa vilket parti du ligger närmast "Lamt – vart tog kraften vägen?"  VAL 2010 Senaste nyheterna och analyserna på SvD:s valsajt. Sahlin och jakten mot makten  loraklets egna adrenalinkickar Sjuka avvisas från Karolinska  5000 vårdplatser totalt i   Hemsidor för SD och SSU attackerade    Attacker mot SSU:s och SD:s hemsidor
DN
Anlagda bränder i tre skolor  Egen majoritet för alliansen Vad ska du rösta på?
AB
SSU utsatt för hacker-attack  Alliansen leder – gör jätteryck    Stor ökning på en vecka  M-väljarna: Sänk inte skatterna  668S vill satsa en miljard till förskolan  Stort valtest – hitta ditt parti Riskerar att åtalas – igen    Aftonbladets kampanj har engagerat läsare i hela landet.  Sakineh dömdes för äktenskapsbrott – ska stenas till döds  Rekordmånga bostäder till salu

EXP

Filed under: islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: