Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 31 maj 2010

Mona Sahlin valtalar i Kurdistan

SOSSARNA. Om någon förvirrad själ till äventyrs hade hyst några förhoppningar om ett svenskvänligare klimat som resultat av en rödgrön valseger i höst så bör väl följande intressanta nyhet snabbt ta död på dom tankarna. Den socialdemokratiska partiledaren Mona Sahlin väljer nu nämligen att så här i upptakten på valkampanjen resa till Kurdistan för att tala inför sossarnas kurdiska systerparti PUK.

Sahlin säger i en SvD-artikel att hon tycker det är viktigt att Sverige har en bra relation med hittepålandet ”Kurdistan”, bl a genom öppnandet av ett honorärkonsulat i Arbil, då det ju finns 120 000 irakier i Sverige, dom flesta kurder, och över hälften av dessa irakier med svenska pass. Irakisk valboskap med andra ord, och det skulle väl passa den socialdemokratiska Sverigehatar-agendan utmärkt om dessa skulle kunna avgöra ett svenskt val.

Samtidigt ser vi hur Mehmet Kaplan, muslim, miljöpartist och riksdagsledamot på sitt håll frenetiskt försöker skramla ihop muslimröster inför höstens val. Istället för att vara i Sverige och göra det som skattebetalarna avlönar honom för tramsar han runt på Cypern och väntar på att få kliva ombord på en båt som skall delta i den irreguljära aktionen ”Ship to Gaza” vars muslim- och vänsterinfesterade syfte är att öppna Israels blockad av Gaza, en blockad bl a syftande till att förhindra införseln av vapen och sprängmedel för terroraktioner riktade mot landet.

Uppsåtet är glasklart och målen självklara: Om inte tiilräckligt många svenskar ställer upp på att rösta fram en regering som vill bibehålla och t o m utöka det kravlösa bidragssanhälle Sverige är så får väl dom som har mest att tjäna på det istället uppbådas. Ett praktexempel på ”rösta med plånboken”, men med skillnande att här är det svenska skattebetalare som står för påfyllningen av ”lädret”, inte eget arbete.Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: