Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 30 maj 2010

Mir Abbas sista resa, den berömda Svenska humanismen

Torsdagen den 27 maj 2010 sänktes Mir Abbas Safaris kista ned i jorden under de höga tallarna på Skogskyrkogården i Gävle. I ett år hade hans kropp legat i en kyl på bårhuset i Gävle.

– Jag har aldrig varit med om att en avliden fått ligga här så länge. Någon borde ha tagit hand om honom. Han kunde ju inte bara ligga här och förtvina. Det är oetiskt, säger Mats Vestlund, obduktionstekniker på bårhuset i Gävle.

Inom islam ska begravningen ske så fort som möjligt. Men Mir Abbas fick vänta. Han hade inte familj, släkt eller några nära vänner vare sig i Sverige eller i hemlandet Afghanistan.

När utländska medborgare avlider i Sverige betalar anhöriga eller försäkringar hemtransporten. En grupp afghaner i Sundsvall och Gävle ville samla ihop pengar till transporten, men ingen kunde ta emot kistan i Kabul. Gävle kommun bekostade till sist begravningen. Lite självkritiskt, menar man, att det här kunde ha skötts snabbare.

Nu vilar Mir Abbas Safari på den lilla muslimska begravningsplatsen ute i blåbärsriset på Skogskyrkogården. Ingen visste riktigt vem han var. De flesta begravningsgästerna hade bara hört talas om den olycklige afghanen. De enda som träffat honom var fyra unga landsmän som han delade lägenhet med i Sundsvall några månader.

– Mir Abbas Safari var den ensammaste människa jag träffat, säger en av dem. Han hade bara ett enda nummer inlagt i sin mobiltelefon.

Ingen vet vad som hände i Grekland. Sannolikt levde han samma hårda liv som tusentals andra afghaner, sov i parker och försökte ta sig vidare. 2003 lämnar han in en asylansökan till Migrationsverket i Hofors. Ett par månader senare får han avslag. Året som följde blev ett enda kaos. Mir Abbas Safari överklagar, tappar kontrollen över sitt liv och blir inlagd för psykvård i Söderhamn.

Läs Vidare DN>>>

Tro nu inte att jag försöker håna Abbas. Det är tvärtom. Jag vill lyfta fram hur sjukt vårt system är. Detta är den humanism Mona och 7 klövern förespråkar. Deras politik är så extrem att människor väljer att ta sitt liv. Så har människor mage att kalla SD för extrema eller att de hat en kras människosyn. Man påstår till och med att min syn på människor är samma syn som nazisterna hade.  De människor som driver andra i döden anklagar mig för att vara rasist, nazist, en mobbare och förtryckare. Medans dom själva upprätthåller och gör sig rika på ett system där man indirekt samarbetar med människosmugglare och slavhandlare.

Jag kritiserar detta vansinne, och det är jag som är problemet?


Det enda säkra kortet för att få tillfälligt skydd eller PUT i Sverige.  Det  är att vara en sann muslim, som har förföljts av andra sanna muslimer. De som i sin tur förföljs av muslimer, kristna, homosexuella osv. Här finns det inte ens en möjlighet att använda ömmande skäl. Som man så gärna annars använder. Men detta verkar bara vara möjligt för rättstrogna  muslimer och ”apatiska” barn.

De som drivits ur sina byar, bort från sina länder av muslimer. De har sällan en möjlighet att få hjälp i Sverige. Kristna som förföljts, torterats och fått familjemedlemmar mördade skickar våra myndigheter mer än gärna tillbaks. Att vara förföljd av en ”minoritet” eller religiös lag, är inte skäl nog. Att vara under ständigt hot från en av de största religionerna är inte anledning nog för att få skydd i Sverige verkar man anse.

Abbas var gay, från ett land där det är mer eller mindre omöjligt att leva som homosexuell. Inom islam är homosexuella bland det smutsigaste du kan vara. Mir Abbas Safari var inte bara en afghan som föraktades av iranier. Han var hazar, vilket dessutom placerade honom lägst även bland alla afghaner. Föraktet mot de "smutsiga" hazarerna har beskrivits i bästsäljaren "Flyga drake".

Abbas liv var ett liv i förtryck. Våra myndigheter och politiker belönade honom genom att förtrycka honom än mer.  Till den grad han han flippade totalt och försökte ta sitt liv. Jag förstår hans utväg. Jag hade inte heller velat ha behandlats som en ickeperson, och straffas för den jag är.

Sveriges invandringspolitik, påminner allt med om de förhållanden judarna levde under då nazismen var dominant i Tyskland. Då var det folkmord, idag kallas det för rättvisa, trygghet och humanism att placera människor i lägerliknande förhållanden och driva dom till döden.

Är det säkerställt att en människa är förföljd pga sin sexuella läggning, så anser jag absolut att personen ska ges skydd i Sverige eller annat Eu-land. Att behandla människor på detta vis är inget annat än att spotta hela mänskligheten i ansiktet. Kom ihåg att det är dina skattepengar, och din röst, som gjort det möjligt för våra makthavare att kränka människor så här. Du kanske tycker detta är rätt? Fortsätt då rösta på de som idag sitter i Plenissalen. Själv så anser jag att det står bortom all form medmänsklighet och humanism. Därför kommer jag ge min dom den 19 september

Jag skäms över våra makthavares syn på våra medmänniskor och hur de spottar på liv och anser sig ha ensamrätt på vad omtanke är.

På bårhus ett år efter självmord

DN

Liknande inlägg

 • Sveriges homosexuella numera rasistnazistfacistislamofober?
 • Vissa saker får bara muslimer säga
 • Bögarna tar över DÖDA DOM!!!
 • Döda alla bögar
 • Relaterade inlägg tack vare Yet Another Related Posts Plugin.  Ursprungsartikel
  Källa: Allahu Akbar (medlem)

  1 kommentar:

  Anonym sa...

  Varför är det alltid sååååå synd om invandrare men aldrig om svenskar??