Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 15 april 2010

Muslimska länder-ekonomiska fiaskon!

Det finns inte en enda muslimsk välfärdsstat! Dom enda rika muslimska länderna är de som hittat olja. Inget muslimskt land har en välutvecklad industri!

All teknologi köps av västländer! Bilar, TV, datorer, kameror ”you name it”!  Dom saknar kompetens att tillverka något på hög teknologisk nivå!

Sen har vi förstås allt förtryck, våld, oroligheter, diskriminering, grymma straff, brist på demokrati, yttrandefrihet och förstås jämlikhet!

Kort sagt så är de muslimska länderna både ekonomiska och sociala fiaskon!

Är det konstigt att 70 % av alla muslimer vill fly till väst?

Är det vår skyldighet att betala för det muslimska fiaskot? Har inte dom muslimska länderna ett eget ansvar att skapa trygghet och välstånd i sina länder? Skall väst slita häcken av sig för att betala för de muslimska ländernas misslyckanden?

Nej! Jag anser att varje land bör ta hand om sina problem! I synnerhet när dessa är självförvållade genom en religion som förhindrar utveckling till ett modernt samhälle!

Om vi år ut och år in skickar många miljarder till dessa länder som vägrar ta ansvar för sin egen befolkning, så förlänger vi bara den nödvändiga processen! Vad som krävs är att landets invånare tvingas ta saken i egna händer med våld eller genom fria val. Tala om för dom: Ni får ligga som ni bäddar!

Gillar ni västs produkter och pengar? Gillar ni vårt välstånd? Gör som oss då idioter! Lär av oss!

Vill dom det? Nej! Istället satsar dom på koranskolor och att sprida hat mot väst via sina imamer. Saudiarabien, islams kronjuvel, sprider terrorläran wahabbism till västländerna genom att finansiera moskébyggen och betala hatpredikanternas löner!

Och när dom väl kommit hit så tvingas vi konstatera att integrationen inte fungerar alls! Många verser i koranen förbjuder integration av muslimer och otrogna! Så resultatet borde inte förvåna någon!

Ofta är vi dumma nog att själv bekosta moskébyggena. Vi måste få muslimerna att fatta att islam inte är vägen till välstånd! När skall ni fatta det?

Vi måste tvinga dom muslimska länderna att själv ta ansvar!

White guilt, my ass!

Fakta om invandringen!


Arkiverat i:islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: