Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 3 april 2010

Muslimsk invandrare misstänkt för mordet

Polisen tar i dag in ytterligare ett par personer för förhör om dödsmisshandeln på en 78-årig kvinna i Landskrona. Någon gripen misstänkt finns dock fortfarande inte.

Saxat ur SvD

”Polisen har beslagtagit en bil som en patrull hittat i Landskrona.

Det kan vara den bil som gärningsmannen använde. Men det vet vi inte säkert, det kan också ha varit en annan bil, säger Tommy Lindén.

Polisen förhörde bilens ägare på torsdagen men han är inte delgiven någon misstanke om brott. Enligt Lindén är mannen i 30-årsåldern. Vad han sagt vill polisen inte säga.

Bilen, en röd Mazda 323, står nu i polisgaraget i Helsingborg. Tekniker ska gå igenom fordonet, vilket Lindén bedömer kan ta ”ett par, tre dagar”.

En 36-åring och en 27-åring förhördes i torsdags om dådet. Båda är från trakten och förhöret var upplysningsvis. De är inte misstänkta för något brott, säger Lindén.

Han vill inte gå in på vad männen sagt. Men båda tros ha varit på parkeringsplatsen när kvinnan misshandlades.

36-åringen förhördes även i onsdags och ska ha bidragit med värdefulla upplysningar till polisens utredare.

Den 78-åriga kvinnan slogs ner i ett bråk på en parkeringsplats utanför en butik i måndags och fick svåra inre skallblödningar när hon föll i marken. Hon avled på sjukhus i onsdags utan att ha återfått medvetandet.

Kvinnan slogs ned sedan hon och hennes 71-årige man hamnat i en ordväxling med en okänd man efter att ha tutat på honom för att han skulle flytta sin bil.

Händelsen har upprört Landskronaborna djupt. Fyra företagare i staden har utfäst en belöning på 40 000 kronor till den som lämnar tips så att gärningsmannen grips. På måndag planeras en manifestation i Landskrona mot våld”.

Det finns just nu ingen som är gripen för mordet på den äldre kvinnan, det finns dock en misstänkt gärningsman och det är en släkting till bilägaren.

Dom personer som tidigare i veckan plockades in till förhör är också släktingar till den nu misstänkte mördaren.

Två bröder och en flickvän till den misstänkte mördaren. 36 åringen som förhördes i veckan hade lånat ut bilen till den misstänkte gärningsmannen.

Miisstänkt för mordet är 24 årige Ahmad Akileh muslim ursprungligen från Libanon, lksom hans övriga släktingar.

Bråk uppstod om en handikapps-p-plats den mistänkte Mördaren blev då förbannad och startade en ordväxling med mannen och kvinnan. kvinnan sa jävla utlänning eller något liknande vilken gjorde honom så upprörd att han med berått mod slog ihjäl kvinnan.

Ahmad Akileh misstänkt gärningsman klarade inte av att bli kallad för jävla utlänning, och slog därför ihjäl tanten för att upprätta sin heder.

Bilägaren heter Fadi Akile född 1974, broder till den mordsmisttänkte Ahmad Akileh född 1986.

Som jag skrev tidigare så är både bilägaren hans bröder och flickvän muslimska invandrare från Libanon. Dom var med när mordet hände plus ett litet barn som är drygt 2 månader.

En av bröderna är tidigare dömd för misshandel. Familjen Akileh har även flera bolag registrerade bl.a

Kimos Kebab
Akile Bygg och Städ Handelsbolag
Swedia Assistans AB
Bästis assistans AB

Bolag nummer två har även kopplats ihop med mygelföretaget Charkas Assistans som lurade till sig mångmiljonbelopp.

Helsingborgs Dagblad besökte Sanna Akile flickvän till den misstänkte mördaren Ahmad Akileh när dess firade Ramadan 2008.

Mångkulturens baksidor har återingen visat upp sig, nu kostade det en äldre kvinna livet enbart för att hon vågade säga ifrån, dvs det som andra inte vågar göra.

Ny förhör om dödsmisshandeln

Bilägarens släkting misstänkt för mordet

HD besöker den misstänkte mördarens flickvän under ramadan

Förhörda släppta – en bil har beslagtagits

Två män har också tagits in till förhör men ingen av dem är delgiven misstanke om brott.




Ursprungsartikel
Källa: Spikharry's Blog (importerat inlägg)

1 kommentar:

Anonym sa...

Den polituskt korrekta lögnmedia har i deceniser ljugit och mörkat för oss medborgare vad som pågår i detta land. nu focuserar dom på att SD tydligen ska ha utnyttjat mordet för att få sympatier istället för sakligt informera o vad som hänt. allt för att få bort uppmärkasamheten på vad som händer dvs att vårat land håller på att bli ett träsk av mångkulturell brottslighet där vem som helst kan drabbas när som helst. snart är sverige ett laglöst land i brand. ingen går säker. tacka våra flumpolitiker för det (och den politiskt korrekta media)