Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 april 2010

Invandrarfamiljen: Det var en olycka

LANDSKRONA. Den 23-årige man från Libanon som misstänks ha slagit ihjäl en svensk kvinna på 78 år i Landskrona sitter nu anhållen för mord. Men enligt hans mor, som nu förhörts av polis, var det inte meningen att kvinnan skulle dö. Flera släktingar till 23-åringen var med i gärningsmannens bil, och nu har brodern och flickvännen förhörts av polis. Här är deras berättelse.

Enligt obekräftade uppgifter från en poliskälla så uppger nu flera personer i invandrarfamiljen att mordet på en parkeringsplats i Landskrona var en olyckshändelse. Modern menar bland annat att det inte alls var knytnävsslag som 23-åringen tilldelade sitt offer utan ”en knuff”, som gjorde att offret föll baklänges och slog i huvudet.

Enligt uppgift ska gärningsmannen ha chockats av det hela och sedan flytt fort mot området Koppargården i Landskrona där han släppte av sin fru och sin dotter som var med vid mordet. Därefter körde han med sin bror till Malmö.

Dispyten skall ha skett över en parkeringsplats. 23-åringens bil var felparkerad, eftersom han stod i handikapprutan. 23-åringen var enligt uppgifter stressad. Offren skall ha tutat åt mannen och sagt till honom, varpå han tvingades hitta ny parkeringsplats.

Offret (Ingrid) skall ha sagt något i stil med att ”ni invandrare har noll respekt för regler och äldre”, samt ”jävla invandrare” m.m, efter att parkeringsdispyten blev löst.

Efter det ska 23-åringen ha sagt till mannen (Sven) att få tyst på sin fruga. Sven skall ha gått fram till 23-åringens bil. Den misstänkte sparkade då ut bildörren så att Sven föll till marken. Inger skall ha gått runt bilen för att gå emellan männen, varpå hon undrade vad fan 23-åringen höll på med.

Det var då som 23-åringen gav Ingrid, enligt förhörsuppgifterna, en ”knuff på ansiktet” så att hon föll till marken och senare avled på sjukhus.

Andra vittnen berättar om en mer omfattande misshandel som involverar blod och flera knytnävsslag mot Ingers ansikte. Vad den närvarande maken Sven sagt i förhör är inte känt. Han uppges fortfarande vara svårt chockad av händelsen.

WN.



Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: