Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 april 2010

Insändare: Fredde, var é du?

[INSÄNDARE] – Fredde… ser du inte va som håller på å hända me De Nya Sverige! Eller rättare sagt: va som redan hänt! Ditt EU-land Fredde… Nån' berätta för mej här om dan' att du fortfarande va statsminister!
Men var é du Fredde? Du syns ju allri te… jag hadde alldeles glömt att du fanns! Trodde du hadde emigrerat för längesen' för å återförenas med släkten i Afrika…

I takt med att den tidigare korrumperade, sossestyrda regeringen alltmer förlorade kontrollen över den bisarra utvecklingen, framträdde en allt dystrare bild av ett sönderfallande och utarmat land. Sedan du tog över, hösten 2006, har vi kanat allt längre ner i ett unket träsk av våld, kriminalitet och mångkultur. Allt medan den politiska korruptionen accelererat katastrofalt.
- Du och Alliansen tog visst det socialistiska arvet på blodigt allvar, och bestämde er för att förvalta det politiskt korrekt in i minsta detalj! Och nu håller hela situationen i Det Nya Sverige på att gå dig fullständigt ur händerna. För kom inte och säg att du har kontroll över tillståndet i landet. Det vore ren förbannad lögn!
- De senaste dygnen har varit riktigt hemska i ditt EU-land Fredde… Har du inte hört…? Jo, visst har du väl det…

Du har väl läst om hur dina arabvänner nere i Landskrona burit sig åt. Och i Helsingborg genomförde tre yngre män en gruppvåldtäkt; med en omisskännlig doft av Afrika-Mellanöstern. Medan man i Fittja skjuter vilt omkring sig på motorvägen. För att inte tala om vad som hände senare samma natt mitt i centrala Södertälje… två män skjutna! Och i Halmstad blev en busschaufför rånad och beskjuten med pistol natten till påskafton i stadens mångkulturcenter: det famösa Anderberg. Och där emellan förstås det vanliga: misshandel, våld, rutinmässiga knivskärningar och ännu mer våld, våld och åter våld… samt ett par "vanliga " mord förstås.
- Fredde… tycker du inte det snart vore dags att börja bromsa. Hadde ja vatt du hadde ja dratt i nödbromsen! Fredde… nödbromsen… hörde du va ja sa…?

Få har undgått att drabbas av den accelererande brottsligheten; dominerat av mångkulturella aktiviteter, vilka i dag förlamar vitala delar av det svenska samhället. Bryts inte trenden, stundar snart total upplösning av de grundläggande strukturerna i vårt samhälle. Det finns överhängande risk för total anarki. Allt oftare vacklar de sociala strukturerna betänkligt. Medan skolgången för många elever äventyras på åtskilliga platser i landet. I många städer och samhällen vågar man inte sticka ut näsan då mörkret lagt sig; ibland knappt heller medan det är ljust. Och som svensk kvinna har man fått se sin rörelsefrihet dramatiskt begränsas, då hela multikulturella stadsdelar i dag luktar gruppvåldtäkt lång väg. Detta är naturligtvis direkt oacceptabelt.
- Va tänker du göra åt sånt' Fredde? Du é ju statsminister. Inte kan du bara låta landet driva vind för våg och utsätta dina "landsmän" för sådan förödmjukelse.
Kanske värst av allt: en främmande, aggressiv religion har genom hot och infiltration börjat få ett allt större inflytande i vårt samhälle. Det är en mycket allvarlig utveckling. Ja, du vet vilken jag menar. Du var ju själv och besökte ett av deras halal-slakterier i Stockholm för ett par år sedan.
- Kommer du ihåg Fredde… dé va då du lät dig fottas av pressen med men där löjliga mössan på äggflinten…Minns du dé Fredde… Den vita halal-slaktarmössan…

Det är ingen överdrift att påstå: gator, torg och skolgårdar över hela landet har erövrats och kontrolleras av främmande makt.
Det sker åtminstone ett mord om dagen i Det Nya Sverige. Skjutningar, terrorhandlingar, våld i alla tänkbara former, rån i alla dess konfigurationer, vandalism och knivskrammel tillhör sedan länge till nysvensk vardag. Samtidigt eldar man upp i genomsnitt en skola om dagen i Det Nya Sverige. Medan räddningspersonalen, i skuggan av mångkulturen, måste bära skyddsväst och ha poliseskort för att någorlunda tryggt kunna utföra sitt arbete.
- Detta är ta mig f-n inte vettigt Fredde! Hör du dé… människors säkerhet äventyras… folk vågar ju snart inte gå ut…
- Sveriges statsminister, var é du? När skall du och dina sömniga polare vakna och ingripa? Eller är ni så påtända och höga av er egen dogmatiska propaganda om integrering, miljonprojekt och mångkultur att, ni inte ser skogen för alla träden… (inte upptäcker alla källarmoskéerna till följd av de talrika muslimerna…)
- Fredde, det brådskar med att få häcken ur vagnen! Klockan är fem i tolv…

- Fredde, lyssna nu på mej… Situationen i ditt Sverige ser inte alls bra ut, så här i april 2010.

- Du som é ansvarig för landet Fredde, bekymrar detta inte dig det allra minsta…? Bryr du dig överhuvudtaget om hur det går för Det Nya Sverige! Men det borde du göra. För vi är på väg käpprätt rent åt helvete! Förstår du dé Fredde…! Åt helvete…

Ta mitt råd Fredde och verka för en omedelbar förändring, innan det är alldeles för sent. Men du… vänta, det går dock inte att informera bort detta monumentala samhällsproblem som Sverige fått på halsen. Nej så lätt kommer du inte undan Fredde!
Och det går inte heller att gömma denna gigantiska och socialpolitiska katastrof, bakom löjliga ord som "demokrati", "humanitet", "mångkultur", "integration"… eller annat multikulti-trams ni politiker brukar använda. Men hallå där…stopp, stopp… för allt i världen! Några utredningar behövs definitivt inte heller! Det som behövs är handling!
- Jodå Fredde, jag har rätt så bra koll på både det ena och det andra. Dessutom anser jag mig hyggligt påläst, till skillnad från många i din politiska bekantskapskrets.

Prio 1: Du måste genast stoppa den muslimska invasionen från Balkan, Afrika, Mellanöstern och Främre Asien. De som redan befinner sig i landet skall sköta sig och försörja sig själv, i annat fall skall de omedelbart sparkas ut. Tala högt och tydligt om att, vi inte under några som helst omständigheter tolererar importerade terroristfasoner. I Det Nya Sverige gäller trots allt Svea Rikes lag. Punkt slut.

Prio 2: Du måste snarast möjligt se till att polistätheten i landet, kommer upp i nivå med övriga EU. Den starkt underbemannade svenska poliskåren hamnar i dag femtio procent (50%!) under snittet vad gäller polistätheten inom EU. Det är inte alls bra. Och samtidigt måste riksdagen ge polisen politiskt mandat, som förbehållslöst sanktionerar hårdare tag mot brottsligheten. Samtidigt som de operativa metoderna uppdateras, syftande till en väsentligt effektivare brottsbekämpning. Detta är en grundförutsättning om det skall bli någon ordning i landet. Att spotta och skjuta nyårsraketer… på en polis, eller slå sönder polisbilar, måste en gång för alla bli straffbart! En svensk polis och statlig egendom skall respekteras!

Men… för Fredde och grabbarna förefaller det bara vara den där miljön som nu gäller; ankdammen Det Nya Sverige som varken har någon industri eller biltrafik att snacka om, har plötsligt tagit på sig att axla det globala miljöansvaret! Gäsp…
- Nej vet du vad Fredde… Bäst hade varit om man först städat upp och sanerat bland de obehagligt illaluktande socialpolitiska miljöerna på hemmaplan. För där kan man snacka om akuta och extremt allvarliga miljöproblem! Sedan, när du är färdig här hemma, då kan du och polaren Carlgren ge er ut på en global miljöodyssé och frälsa världen från växthusgaser. Ett litet tips, börja med Indien och Kina!

Hälsningar från en landsman… som undrar vart Fredde tagit vägen



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: