Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 29 april 2010

Insändare: Au revoir anciene régime!

[INSÄNDARE] Politiskt korrekta chefredaktörer i landets samlade media; det vill säga praktiskt taget hela yrkeskåren… tillsammans med deras subordinerade politiska ekon – så kallade "journalister" – är i dag mycket oroliga. Det börjar brinna under fötterna.

Desperat försöker man med alla tillgängliga medel förlöjliga, omyndigförklara, censurera, håna, förtala och vulgärbeskriva alternativ media, som dagligen oförfalskat presenterar den obehagliga sanningen om situationen i landet via Internet. Samtidigt avslöjas århundradets fiasko: svensk protektionistisk media!

Men man bör nog snarast upphöra med att svärta ner de redaktionella rivalerna på nätet, då många av publicisterna på alternativ media ofta är överlägsna de "redaktörer" och "journalister" som har till uppgift att dagligen producera lögner på landets mediala slasktrattar. Ingen nämnd, ingen glömd!

Otrevliga sanningar som media tillsammans med det politiska etablissemanget länge gjort allt för att tysta, flyter dagligen upp till ytan. Det främsta vapnet för att undertrycka sanningen, har varit den självpåtagna censuren, samt att man konsekvent förbjudit varje kritiskt ord mot systemet på tidningssidorna. Landets chefredaktörer har under lång tid konsekvent och systematiskt bedrivit organiserad gruppvåldtäkt på det fria ordet… Och gör det fortfarande den dag som i dag är!

I början lät det så  här: "Folk är bara nyfikna att läsa om brottslingar som hängs ut med namn…" Så låter det inte längre. I dag börjar man bli riktigt desperat, i takt med att alternativ media, eller social media, som det brukar kallas varje vecka kapar åt sig allt fler läsarandelar. Under tiden minskar stadigt prenumerationerna på morgontidningarna, medan staten årligen pumpar in miljoner av skattemedel i presstöd för att propagandaapparaten trots allt skall kunna hållas vid liv.

I stället för  social media, skulle jag vara bredd att kalla dessa forum för nyhetsportaler; nättidningar helt enkelt: Fria Nyheter, Politiskt Inkorrekt och Fria Tider.

Här pixlas inga bilder på utländska mördare, här mörkas ingen invandrarkriminalitet, här friseras eller döljs inga siffror på vad asylturismen kostar Sveriges skattebetalare, samtidigt som alla våldtäktsman och bedragare automatiskt inte blir svenskar!

Dessutom går man inte islams ärenden, på samma gång som man inte heller hemlighåller det muslimska hotet för läsarna.

Särskilt angelägen har media varit (och är fortfarande…) med att just ljuga och föra människor bakom ljuset, kring frågor i anslutning till den sedan länge totalhavererade invandringspolitiken. I synnerhet den med muslimska förtecken, till vilken är knuten högst oanständiga krav på det svenska samhället, tillsammans med mycket grov och brutal kriminalitet riktad mot samhällsstrukturerna och svenskar.

Detta har länge ingått i det politiska etablissemangets nationella koncept att föra folket bakom ljuset; konsekvent undanhålla människor fakta om den etniska härdsmälta landet i dag vilar på, och vilken hotar att detonera vilken dag som helst.

Aldrig med ett enda ord har svensk media ifrågasatt det mångkulturella experimentet, iscensatt av lika inkompetenta som cyniska och omdömeslösa politiker.

Det var först på Internet, och med ny teknik, som begreppet demokrati, tryck- och åsiktsfrihet och det fria ordet kom till sin rätt i Sverige. Samt ifrågasättandet!

Plötsligt har gammelmedia inte längre ensamrätt på "sanningen" eller förmånen att ha åsikter. Nu har man fått konkurrens av sunt och fritt tänkande och begåvade människor i hela landet. Och som via social media ges möjlighet att ocensurerat tycka och göra sina röster hörda i alla viktiga frågor som både berör landet, dem själva, deras barn och hela familjens framtid. Precis så som det skall fungera i en demokrati.

Fast det återstår  ännu en viktig del för att Sverige skall kunna kalla sig en demokrati; först måste alla parasiterande politiker som länge misskött sig och vägrat lyssna på människorna – en gång för alla, plockas bort!

Vissa av medias politiska uppdragsgivare är i dag så pass skakade att, man till och med talar om att förbjuda denna typ av social media på nätet. Underförstått: man accepterar inte demokrati och det fria ordet på folkets egna villkor!

Förre moderate försvarsministern Anders Björk, numera landshövding i Uppland, har offentligt i TV sagt att han kan tänka sig se en reducering av demokratin gällande det fria ordet på nätet. Alltså, identiska metoder som förekommer i andra smutsiga enpartistater och totalitära regimer som gjort sig till herrar över demokratin, makten, sanningen och dagordningen. Länder i likhet med Kina, Nordkorea, Iran…

Förljugen och politiskt korrumperad svensk media finner det naturligtvis oerhört besvärande att stå där med byxorna neddragna, då den ena myten och lögnen som fabricerats och odlats på landets tidningsredaktioner fräts sönder i det fria ordets demokratiska medialjus på Internet. Detta medan medias ljusskygga representanter inför den exponerade sanningen, reagerar precis som Dracula inför det heliga korset!

Det är givetvis förödande för media, sam för hela det politiska etablissemanget, att konfronteras med det faktum att: människor i allmänhet äntligen medges kunna ta del av den oförvanskade, oredigerade sanningen. Därmed underkänner man per automatik också gammalmedias obsoleta och förlegade "journalistik". Vilken går ut på att tillrättalägga politiskt korrekt information. Med andra ord: producera redaktionella lögner!

I dag kan mediekonsumenten själv, i sann demokratisk anda, själv välja kanal för sin nyhetskonsumtion. Gammelmedias ställning i svenska samhället har därmed kommit att bli allvarligt hotad. Den visade sig inte tåla konkurrens, vilket i sin tur klart bevisar att det inte stod helt rätt till…!

Och det är lika bra att man vänjer sig på en gång, för tiden är nämligen ute för den förljugna, despotiska och politiskt korrupta "mediaeliten" i Sverige. C'est fini. Au revoir… anciene régime!

Smärtsamt men sant. Detta efter att man på redaktionerna under så många år, och så omtänksamt… har odlat den ena lögnen och myten efter den andra… i åsiktsmonopolets hermetiskt skyddande atmosfär.

Självklart svider det och gör mycket ont, att inte längre vara ensamma på den mediala scenen… och ha monopol på nyhetsförmedlingen!

Christer Johansson



Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: