Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 april 2010

Hatgrupp på Facebook vill stoppa Kadafi Hussein

STOCKHOLM. Den vältalige Rinkeby-dj:n Kadafi Hussein har i ett par debattartiklar på sidan Newsmill kritiserat islamska företrädare i Sverige och svenska politikers underlåtenhet gentemot dem. I sin senaste artikel får föreningen Unga Muslimer sig en svada, något som inte gått troende muslimer obemärkt förbi. Nu har det bildats en hatgrupp på Facebook som har till syfte att stoppa Kadafi.

Hatgruppen mot Kadafi

Svenska politiker upplevs av många vara naiva och lättlurade när det kommer till muslimska gruppers intentioner. I den av Newsmill i förrgår publicerade debattartikeln ”Sluta fjäska för sekten Unga Muslimer” skriver Kadafi Hussein om den homofobiske och antisemitiske imamen Khalid Yasin, Unga Muslimers inställning till honom samt svenska politikers blåögdhet:

Khalid Yasin som var bjuden på förra årets konferens anser att både judar och kristna är smutsiga och att man inte ska ha någon respekt för deras tro. Han tycker också i likhet med den moderate riksdagskandidaten i Göteborg Abdiresak Waberi att hustrumisshandel är acceptabelt.

De organisationer som predikar hat och intolerans är tydligen populära för att de är så duktiga när de ansöker om bidrag för att sprida sitt hatiska budskap. Det stora problemet är att de människor eller föreningar som vill göra någonting bra inte vet hur man söker bidrag för att t ex hyra en lokal. Olof Palmes minnesfond är de enda som stödjer föreningar som står för tolerans. Folk skrattar åt svenska myndigheters naivitet och säger att vem som helst kan lura dem bara de skriver en snygg ansökan.

Ungdomsförbunden som SSU och Vänsterpartiet och Miljöpartiet arrangerar möten med Sveriges Unga Muslimer. Moderaternas ungdomsförbund träffar de och fjäskar för dem. De är duktiga på att ha kontakt med alla partier men det enda de vill är att islamisera samhället och isolera muslimska ungdomar.

Kadafi fortsätter:

Nu har Sveriges Unga muslimer tillsammans med Muslimska mänskliga rättighetskommittén börjat med egna möten i Tensta Träff. Den 23 februari hade de öppet möte där de hade bjudit in de som stod utanför Folkets Hus och förhindrade ungdomar att komma in festlokalen. I lokalen satt män och kvinnor på var sin sida och man fick inte sitta blandat. Som vanligt styrde miljöpartiets riksdagsledamot Mehmet Kaplan allt men han satt längs bak i lokalen. Jag undrar om Miljöpartiet står för att kvinnor och män inte får sitta bredvid varandra?

Kadafi Husseins öppenhet har väckt ont blod i vissa muslimska kretsar i Sverige. Nu har det startats en Facebook-grupp med det korta och koncisa namnet ”Stoppa Kadafi”. Gruppen pryds av en bild på Kadafi där någon i bildbehandlingsprogrammet Paint kryssat över Kadafi med två röda streck.

Den genomarbetade gruppbeskrivningen lyder:

Kadafi har öppet ifrågasatt och kritiserade det nya bygget av moskén i rinkeby, han har pekat moskens imamer som terrorister,fanatiker islamister och extremister(subhanllah)Kadafi köper sin religion i Speciellt när han målar upp fester som något bättre än mosken,hur mycket kan man offra för att få lite pengar på kontot.(subhanallah) Kadafi Hussein belöning från svenkarna bli framröstas till årets Stockholmare i tävlingen arrangerad av Stockholmstidningen City(subnallah)

Sveriges integrationsminister Nyamko Sabunis ”farbror” Kitimbwa Sabuni, som är företrädare för just Muslimska mänskliga rättighetskommittén, har nu gått till motangrepp mot Kadafi och hans ”discoprotest”. Sabuni tänker utanför lådan och kopplar samman svensk medias ”högaktiga skribenters” fascination över Kadafi med deras positiva syn på att Sverige tar en mer aktiv roll i USA:s krig mot terrorismen. Kadafis debattartiklar leder, enligt Sabuni, till ett ”demoniserande av svenska muslimer” och är en ”orgie i islamofobi”.

I resonemang som för en utomstående är svåra att följa anklagar alltså Kitimbwa Sabuni muslimen Kadafi Hussein för att vara islamofob. Den kränkta muslimska kören sjunger således vidare.

Fotnot: Subnallah (eller Subhan’Allah) betyder ”Glory to God” på arabiska.

RA.



Ursprungsartikel
Källa: Fria Tider (importerat inlägg)

Inga kommentarer: