Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 4 april 2010

Är islam våldets religion?

Ingen annan religion föder så mycket våld och förtryck som islam. Inom familjen och ute i samhället. Ingen annan religion kan ens konkurrera! 

Det var nog deccenier sedan tidningarna inte svämmade över av dagligt muslimskt våld. En dag utan sådan rubriker vore en onormal dag, har väl inte hänt på 2000-talet.

Förebilden Muhammed erövrade hela arabiska halvön redan under sin livstid. Redan den första kalifen (efterträdaren) erövrade med svärdet omgivande länder samt nordafrika. Han lät stena äktenskapsförbrytare. Det är muslimernas främsta förebild!

 Hur många dödade Jesus? Hur många lät han avrätta? Förespråkade han våld ens?

Konvertiter är särskilt intresserade av att lära sig islam, att förstå dess budskap.Många av dom tillhör dom mest aggressiva och militanta islamisterna. Dom som studerat koranen på djupet, i koranskolorna blir också särskilt militanta.Det har t om gått så långt att man har försökt stänga dessa, för att de varit plantskolor för terrorism.

Allt pekar således på att islam, koranen befrämjar terrorism och våld. Enkla logiska slutsatser, om man kan lägga ihop 2 och 2.Om man inte väljer att blunda för dom uppenbara sambanden.

Vanliga” muslimer är överlag tysta när terroristerna slagit till. Dom vet ju att dessa kämpar för deras gemensamma sak, för umman, världssamfundet av muslimer,med ett gemensamt övergripande mål: att skapa ett världskalifat. Jag hävdar inte att detta alltid sker på ett medvetet plan, men det finns där, i bakhuvudet.

Vissa säger att det är fantasier, men den som känner till islam vet att det ligger i koranens budskap, i dess natur.Ja, det är en plikt!

Dom förordade medlena kan variera muslimer emellan, men målet är alltid detsamma, en religion, islam för alla människor, världskalifatet.

Många tycker att ett fredligt övertagande, i form av flyktingar med höga födelsetal är tillfyllest. Andra vill redan nu straffa dom otrogna. Moderaterna förespråkar tålamod, ”den som väntar på något gott väntar inte förgäves!”

Eftersom alla strävar mot samma mål, är det fullt naturligt att man inte kritiserar trosfränder, som trots allt kämpar för en god sak! Och koranen säger tydligt att muslimer är värda mer än icke muslimer.

Vissa kan kosta på sig kritik, med baktanken att vi måste visa att vi är ”normala”, lugna dom otrogna. Vi vill inte att dom otrogna bromsar det fredliga övertagandet. En smart taktisk manöver, som dom mer militanta dock inte har tålamod med.

Med hjälp av naiva, nyttiga idioter, sker övertagandet av väst. När skolbarnen sedermera läser historieböckerna lär dom skratta högt åt dom naiva kristna som med varm hand överlämnade sina länder åt muslimerna. Som inte fattade något, trots att tidningarna varje dag publicerade ett otal nya muslimska terrorattentat och komplotter.Vars media mörkade sanningen för sitt eget folk. Dom som sade sanningen censurerades av media och tidningar.

Idioter förtjänar inte att ha makten. Där kan jag hålla med muslimerna.

Nedan kan du läsa ett urval av SvD:s artiklar om ämnet.

DN

Attentatet i Moskva.

Kina öppnar för Iransanktioner

Peking byter fot.

Karzai höjer rösten

Bekant till "Jihad-Jane" åtalad

Rättegången hålls i USA.

Israeliska attacker mot Gaza

Tidigt på fredagsmorgonen.

Avrättningsattack i Irak

Oppositionen bojkottar Sudanval

Anklagelser om planerat valfusk.

23-åringen nekar

Mordet i Landskrona.

Tyskar dödade afghaner av misstag

Minst fem offer. 

http://www.dn.se/nyheter/varlden/23-terrorister-rymde-ur-irakiskt-fangelse-1.1071975

SVD

  11/3-10 Lars Vilks försvar kan inte bara vara en yxa

Tidigare ambassadören Ingmar Karlsson. "De pontiska grekerna drabbades inte av folkmord."


Arkiverat i:islam

Ursprungsartikel
Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

Inga kommentarer: