Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 17 mars 2010

Ruskiga Sverigedemokrater tre har betalningsanmärkningar!

Den politiskt korrekta pressen famlar desperat efter anledningar att svartmåla Sverigedemokraterna inför höstens för Sverige så oerhört viktiga val. Men frågan är om inte SvD i alla fall tar priset.

Nu klappar man till med meganyheten att tre av politikerna på SD:s föreslagna riksdagslista minsann har betalningsanmärkningar hos kronofogden! Detta skall då förstås som att dom inte är lämpliga att sitta i riksdagen.Låt oss bara påminna om hur den kanske blivande statsministern Mona Sahlin har handskats med både sina egen och partiets pengar. Ifrågasätter SvD henne?

Dessutom har Carina Herrstedt, Landskrona, och Markus Wiechel, Norrköping, blivit dömda för förtal av en politisk motståndare i Sveriges kommunistiska ungdomsförbund. Det torde röra sig om våldsvänsterextremisten Fredrik ”Finken” Jönsson, som själv anmälts för förtal.

Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder konstaterar dock helt korrekt att detta rör sig om politiska domar, och inget som dessa skall läggas till last för.

Detta påminner om kampanjen som bl a Expressen genom den dumdryge Robert Aschberg deltog i där man hävdade att ”en röst på Sverigedemokraterna är en röst på brottslingar” och Aftonbladet menade att Sverigedemokraterna har ”dömda rasister på valsedlarna”. Den kampanjen initierades av den kommunistiska propagandamegafonen och tankekontrollorganet EXPO som sade sig ha undersökt Sverigedemokraternas brottslighet ocvh kommit framt till att var tionde SD-politiker var dömd för brott.

Vad man i hastigheten dock ”glömde” att nämna var att brottsligheten hos dom sju riksdagspartierna var dubbelt så hög som hos Sverigedemokraterna.

SvD
Expressen om SD:s brottslighet

Aftonbladet smutskastar

Brottslighet hos riksdagspartierna



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: