Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 7 februari 2010

Ultrafeminist jämför turkiska hedersmordet med sextrakasserade svenska kvinnor

Vi skrev häromdagen om den stackars turkiska tonårstjejen som gick en grym död till mötes. Hennes eget kött och blod, pappa och farfar, begravde henne levande i sittande ställning två meter under ett hönshus. Där dog tösen – p g a hennes släktingar inte accepterade att hon hade manliga vänner. Den vidriga skamkulturen när den är som allra grymmast.

PI post

Varenda människa som har någon som helst uns av sunt förnuft och empati kvar i kroppen håller med PI om att det är ett vidrigt brott, ett vidrigt fenomen, ett medeltida barbari av den värsta sort.

Men det finns de som slätar över det med en fullständigt vansinnig jämförelse. Ultrafeministen Jenny Westerstrand är doktorand i juridik på Uppsala Universitet. Men hon är även en ultrafeminist. Detta är hennes egna ord direkt från sin blogg:

I Turkiet har en 16-årig tjej begravts levande, för att hon har haft manliga vänner. Jag tycker förstås att detta är helt jämförbart med sexuella trakasserier av medelklasskvinnor i Sverige och jag ber att få återkomma med en svidande uppgörelse med alla som överdriver dramatiken i att dödas levande. ’till then!

Bloggen
PI har skärmdump ifall det raderas

Ultrafeministen:

Catta tipsade oss, som även skrivit av sig om denne Jenny Westerstrand.

Share/Bookmark

Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: