Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 13 februari 2010

Inför burkaförbud även här!


Jag tycker det franska förslaget om burka- och niqabförbud är föredömligt! Dessa muslimska symboler för manlig dominans bör kvävas i sin linda!

En muslim som intervjuades i SVD hoppas på ett terrorattentat så att fransmännen fick sig en läxa! Det visar på mentaliteten som råder. Våga inte sätta er upp mot oss för då smäller det!

Skälet till det franska förbudet är sannolikt att fransmännen börjat inse att dom faktiskt har en av europas största andel muslimer. Man börjar oroa sig för att frankrike kommer att få muslimsk majoritet och man vill ”protestera” mot detta. Det är en attack mot islam, men en fredlig attack. Vad skall dom annars göra?

Men att vi dumma svenskar skulle värna om vår egen kultur är förstås en fullständigt orealistisk tanke. Ett mer självutplånande folk får man ju leta efter! DO är chef för vårt självutplånings-verk.

 Alla kulturer skall ha minst lika stora rättigheter som den svenska. MINST! Huruvida kulturen är jämlik, demokratisk eller inte skall vi skita i, för vi måste respektera andra kulturer även dom förtryckande. Och vår religion är skit förstås – kyrkan gör sitt för att skynda på sönderfallet.

Våra pengar är inget värda - ge bort dom bara, vår kultur är skit - importera andras istället, våra människor är skit – importera andra. Landet är skit – ge bort det!

Brännhett tyg

  • Många döda i eldstrid i Ingusjien
  • Växande muslimsk vrede i Norge
  • Afghaner varnas inför offensiv
  • Arkiverat i:islam

    Ursprungsartikel
    Källa: Klartexten! (importerat inlägg)

    Inga kommentarer: