Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 12 januari 2010

Bolag investerar kapital i flyktingbranschen, asylantsmugglingen ses som en investering.



Inte bara smugglare tjänar på vår obefintliga asylpolitik. Även svenska advokater, hotellägare, hyresvärdar, butiker, restauranger, flygbolag, statliga handläggare, översätttare, mentalvård och många fler tjänar stora belopp.

Vi vet att 95 - 97 % av de som söker asyl i Sverige inte har några asylskäl. Myndigheterna känner till det, flera statliga rapporter visar det.
Asylsystemet i Sverige är till 95 % en stor bluff som utnyttjas av hundratusentals lycksökare från fjärran länder.
Asylsystemet som nästan till 100 % är en stor bluff har kunna fortsätta under alla år pga inkompetenta politiker som slipper krav och på inflytelserika profitörer. Många av profitörerna är politiker som vid sidan om politiken driver företag som har hemliga kontrakt med den offentliga sektorn.

Sverige är ett land där vem som helst kan lura till sig uppehållstillstånd. Det krävs bara att man låtsas behöva asyl och spenderar en halvtimma med en handläggare. Man får en advokat som Sverige betalar, han ger tips om vad man ska och inte ska säga.

MIgrationshandläggare berättar hur aylsökande bygger hus i sina hemländer med de bidragspengar som Sverige ger dem. De beskriver hur upppenbart falska asylskäl uppges och att några enkla kontrollfrågor skulle avslöja dem som falska asylfall, dvs om man vill försöka. Ingen verkar vilj a kontrollera de asylsökandes berättelser, alla inblandade parter verker ha en tyst överenskommelse att man söker asyl och får det beviljat oavsett hur mycket man ljuger.

Filmen avslöjar en känd affärsman och hans välkända bolag som nu börjat investera i flyktingbranchen. Flyktingbluffen har blivit ett investeringsobjekt eftersom oerhörd stora belopp omsätts varje år. Pensionsfonder och fackförbund kanske investerar. Flyktingbranschen är mycket expansiv och lönsam, därför gör man investering i bolag som servar insmugglade flyktingar.

Det finns miljarder kronor att tjäna på den stora bluffen. Varenda flyktingbarn kostar oss runt 1.3 miljoner kronor det första året.

Men varenda krona kommer urspungligen från dig och mig, dvs skattebetalarna.

Sverige är ett farligt land, det vill vi ändra på. Det ska vara farligt att vara brottsling eller snyltare på vårt system, folket ska återfå tryggheten.

Vi kräver att all asylinvandring omedelbart stoppas. Därefter ska alla falska asylfall åtalas och utvisas till det land de närmast kom ifrån.

Ursprungsartikel
Källa: Miljonprogrampartiet YouTube Channel (importerat inlägg)

Inga kommentarer: