Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

onsdag 2 december 2009

Västerbottens-Kuriren upplät bloggplats åt SD-hotande kommunist


Som så många andra tidningar har även Västerbottens-Kuriren ett bloggsystem. En ungkommunist från SKP är en av dem som regat en blogg:

  • Mandi Muhammed Edeljung född 1986-06-30 (Norra Slevgränd 157, Umeå)

I ett inlägg från 24 november skriver att han vill skalpera Sverigedemokrater och stoppa deras skalpar på fat. Han uppmanar även andra att döda Sverigedemo-krater: (In the ways of Nazi killing’, you still just an amatuer…Would you like to go pro?)

Screenshot

Upptäckten gjordes av läsaren Daniel, som mailade oss i e m. Föregående det fick Lars Isovaara, företrädare för SD Norr-och Västerbotten, epost och lovade att vidta ”nödvändiga åtgärder” samt även VästerbottensKuriren men de svarade inte ens.

När vi läste mailet vid 14-tiden fanns bloggen kvar. Vår bloggande kollega Fria Nyheter fick också mail då de skrev om det på sena eftermiddagen.

Nu har Daniels upptäckt givit resultat. Bloggen är nedtagen. Men den brottsliga gärningen är redan skedd varför vi uppmanar er att polisanmäla Mandi Muhammed Edeljung för olaga hot och ”uppvigling” eller annan lämplig rubricering. Vi vill nog tro att det Lars Isovaara som fått bloggen stängd tack vare Daniel.

/red, PI



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: