Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 31 december 2009

Skulle svenskarna kunna bli mohareb (Gudsfiender) i ett framtida Sverige?

Den sanna sidan av islam kan ni läsa om i denna artikel ”Irans ledning hotar med dödsstraff” på DN.

Saxat från artikeln:

”Irans högsta ledning hotade på tisdagen med dödsstraff för landets oppositionsledare. – De som ligger bakom upproret är mohareb (Gudsfiender) och lagen är mycket tydlig när det gäller bestraffning av en mohareb, sade Abbas Vaez-Tabasi, talesman för Irans högste andlige ledare Ali Khamenei.”

Är det inte underligt att så fort man ifrågasätter mullorna så är man gudsfiender? Jag har all respekt för alla de som kämpar mot mullornas förtryck i Iran, och jag hoppas att de ska kunna sparka ut mullorna och införa demokrati i Iran. Men då ingen av supermakterna direkt går ut och ger dessa frihetskämpar sitt stöd så kan det bli så att mullorna börjar avrätta folk utan rättsliga prövningar.

Men låt oss för en liten stund spekulera! Tänk er in i en situation i Sverige där man från riksdagen beslutar att förbjuda burka, eller förbjuda byggandet av moskéer i Sverige. Detta skulle ju ses som ett hot mot islam i Sverige. Skulle de islamistiska ledarna i Sverige kunna komma att uttala sig och deklarera att svenskarna är mohareb (Gudsfiender)?

Jag menar bara som så, i dagsläget talar man om att det finns runt 500 000 muslimer i Sverige. Även om jag bestämt hävdar att det finns många fler. Men låt oss spekulera och blicka 10-15 år in i framtiden. Låt oss säga att vi får 1 500 000 muslimer i Sverige. Hur kommer det att påverka det svenska samhället. Alla de mångfaldsförespråkare eller islamkramare ser inte faran med att ha en hög muslimsk population i det svenska samhället. Men faktum är att islam och Koranen är det absolut heligaste för alla muslimer oavsett deras ursprungliga nationalitet.

Så visst måste man inse att skulle svenska lagar gå emot islam och Koranen så kan den islamiska populationen vända sig mot det svenska samhället och proklamera att vi svenskar är mohareb (Gudsfiender).

Dragan
Dragan Klaric

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Technorati technorati tags: , , , , ,

Jag har placerat min blogg i Helsingborg på bloggkartan.se



Ursprungsartikel
Källa: Dragan Klaric (medlem)

Inga kommentarer: