Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 3 december 2009

Muhamed Kemal Abed – Saddams giftgasskapare som ej blev utvisad


Häromdagen postade vi om Saddams man som skapade giftgas. (Dock utan att ha domen i vår hand dessvärre.) Först blev han utvisad. Men Migrationsdomstolen upphävde domen. De har gett honom uppehållstillstånd eftersom hotbilden mot honom i Irak bedömts som stor. I domstolen ville rådmannen Claes Lindblom följa migrationsverkets beslut om avslag, men han röstades ned av nämndemännen. Därför får Abed stanna.

Saddams man

Expressen letar upp gubben

Expressen har läst vår post flera gånger och därför hämtat ut domen med bilagor och letat upp honom.

- Jag har aldrig gjort någonting för att skada någon. Inte ens en fågel, säger Abed.

Två gånger har Expressen konfronterat Muhamed Kemal Abed med migrations-domstolens dokument. Han har bemött oss vänligt, men vägrat ge några närmare förklaringar.

- Jag kan inte bekräfta eller dementera något. Jag har sagt allt jag har att säga till domstolen och den svenska regeringen.

- De vet vilka arbetsuppgifter jag har haft, säger Abed till Expressen.

Han tycker det är konstigt att migrationsdomstolens dom är offentlig och är fåordig i sina kommentarer.

- Jag kan inget säga. Situationen är känslig .

Hur länge Muhamed Kemal Abed arbetat med vapenframställning åt Saddam vill han inte säga.

Expressen

Merit Wager är förbannad

Det är obegripligt att Sverige beviljar flyktingstatus åt Muhamed Kemal Abed och hans familj!

Varför beviljas en man som arbetat med att ta fram kemiska och biologiska vapen att använda på människor i det egna landet (i Halabja dödades tusentals människor av sådana kemiska vapen) åt en tyrann, diktator och mördare som Saddam Hussein, asyl i Sverige? Migrationsdomstolen konstaterar att det "inte kan uteslutas att mannen är starkt förknippad med en regim som väckt avsky hos många människor i Irak". Ja men Herre Gud, det är väl inte Sveriges sak att värna om människor som medverkat till mord på massor av oskyldiga människor? Men det är vad Sverige gör.

Folkmordsdömda Biljana Plavsic släpptes ur fängelset efter endast sex år. SEX ÅR FÖR FOLKMORD och FLYKTINGSTATUS ÅT DEN SOM SKAPADE DÖDANDE KEMISKA VAPEN! Men ut med förföljda kristna och statslösa palestinier som inget land ändå tar emot. Hej & Hå!

Vad är det för fel på folk i detta land (i det här fallet folk i Migrations-domstolen)? Varför ska Sverige ta in denne man och låta skattebetalarna försörja honom, troligen resten av hans liv eftersom det knappast finns efterfrågan på hans speciella kunskaper i att skapa dödliga kemiska vapen att användas mot människor? Var i utlänningslagen står att en sådan här person ska ges flyktingstatus i Sverige?

Merit Wager



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: