Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 30 november 2009

Moskeförbud väntas i hela Europa.

Inte i morgon, men inom några år så blir det med stor säkerhet ett förbud för moskeer att fritt operera och utbilda.

Förutsättningarna för ett förbud är att partier som är emot en okontrollerad massinvandring av muslimer växer sig starka. Många europeiska partier växer just nu väldig snabbt,

En annan förutsättning för ett moskeförbud är att den breda allmänheten får insikt om vad moskeerna lär ut, hur islams spriding inverkar på samhällena där ett stort antal muslimer bor.

Utan en kulturell förståelse och insikt så inser inte folk hur allvarlig faran med islams utbredning är. I England inser man hur allvarligt problemet är. Det politiska parti som inser faran, BNP har växt snabbt, men är ännu ganska litet. Partiet har ännu inte fått något brett folkligt stöd för ett förbud mot moskeer. Stödet växer där men det kan ta tid, mer terrorbombningar, fler områden med Sharia lagar, och fler no-go områden för icke muslimer innan folk inser vilken fara de tolererat.

Tolerans är bra. Men när tolerans övergår till underkastelse och tolerans för att andra kulturer tar över ens egen ort, ens eget land, ens egna lagar, ens egna skatteintäkter som skulle använts till ens eget folk, då har man gått för långt och kanske inser, för sent, att man har överlämnat demokatin till intoleranta minihitlers.

Sverige kan inte vänta till demokratin avslutats med införande av sharia-liknande lagar.

Moskeerna måste stoppas nu, och de asylinvandrade muslimerna måste informeras om att de måste återvända till sina hemländer så snart som möjligt.

Minareter ska givetvis förbjudas, det tyckte 57 %, i vissa områden up till 80 % av Schweizarna. Frågan är varför de inte förbjudit moskeerna.

Frågans känslighet demonstreras av Svenska Dagbladet som just nu censurerat bort 70 blog kommentarer, 100 % av dem. Vad är SvD rädda för, allahs hämnd?

Religionsfrihet ska bibehållas, men muslimer kan be i hemmet, inte på gatorna som de gör i Frankrike trots att de har närliggande moskeer där, se filmen nedan. För muslimer är det aldrig tillräckligt oavsett hur många moskeer, landområden och bostadsområden de får av värdsamhället, de ska alltid ha mer. De naiva som inte inser det borde flytta in i muslimska områden för en personlig kurs i hur de försöker ta över en ort och ett land. svd dn dn ab ab

Här kan man lära sig mer om islam. http://www.youtube.com/user/STOPShariaLAWnow




Ursprungsartikel
Källa: MiljonprogramPartiet (importerat inlägg)

Inga kommentarer: