Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 1 oktober 2009

Politiker och media i mentalt kaos.


Politikerna och media är totalt förvirrade.  Hökmark (m) som är en massinvandringsanhängare anklagar i TV debatten Marita Ulvskog (s) en annan massinvandringsanhängare för att vara främlingsfientlig. De försöker överträffa varann i massinvandring men anklagar varann för samma saker som Sverigedemokraterna beskylls för. Förvirrade, de bägge är som yra höns och förmodligen desperata eftersom deras stöd har sjunkit som en sten. Deras fallande stöd kan bero på att både M and S regeringar är ansvariga för att Sverige förstörts och att Sverige snart är 100 % ghetto, fler inser det och vill inte rösta på dem.  
   
Samma trend syns i Holland. Där vann Sverigedemokraternas motsvarighet Geert Wilders parti PVV stort i dagens EU val. Hans parti blev enligt preliminära exitpoller näst störst vilket är oerhört goda nyheter för Europa och förhoppningsvis Sverige. I skolvalen blev PVV nummer ett. Predict09 förutsåg PVV som vinnare, de har statistik och förutspår vinnare och förlorare i hela EU.  Valdeltagandet i Holland ökade till 39 %. 

(Bilden: Geert Wilders och Barry Madlener från PVV, de stora vinnarna.) 

Svensk media tar till desperata försök att i sista minuten före valet smutskasta SD med tex ett helt sinnesförvirrat angrepp om att deras konstsmak skulle vara rasbetingad. DN lyckades tänka fram det mästerverket. De kallar Geert Wilder för islamofob trots att det inte ens är ett ord. Dessutom så har de flesta missuppfattat vad fobi är, eftersom de tittat i wikipedia istället för i ett uppslagsverk. De som använder ordkonstruktioner vars enda avsikt är att misstänkliggöra politiska motståndare måste ignoreras. De vill inte ha en debatt, de vill stoppa debatt. Läs bananlandets blog om "Expressens Psykakut har öppnat, mycket träffande. Bananen återuppstod efter regeringens (?, snart mer info om det) försök att stoppa deras youtubekanal.  
Om svensk medias smutskasting av Wilders kan man undra hur ett annat lands media skulle framstå om de försökte smutskasta det näst största partiet i Sverige på samma osakliga och barnsliga sätt, förmodligen som ett kollektiv av idioter.  

I övrigt har SD tigits ihjäl medan Piratpartiet har fått all medias uppmärksamhet vid sidan av de vanliga partierna. 

På Youtube har alla SVT's valdebattfilmer censurerats på kritiska kommentar som påpekar bristen på fri debatt, vilken ironi. De olika partierna har även de tagit bort mängder med kommentarer som är kritiska mot deras invandringspolitik. Alla har försökt att tiga ihjäl invandringsfrågan som SD försöker driva, väljarna kanske insåg att de som försöker tiga ihjäl viktiga nyheter har något att dölja. Det gjorde det PVV till storsegrare, de vill avslöja det som andra försöker dölja.  ab dn dn dn svd svd newd hd




Ursprungsartikel
Källa: Befria Media (medlem)

Inga kommentarer: