Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 6 oktober 2009

Islam - terrorismen och satir



Jag har skrivit många gånger att jag ser islam som en otidsenlig ideologi med anhängare som inte kan anpassas helt till ett modernt sekulärt samhälle på grund av alla bisarra tvångsmekanismer.

De flesta med sitt sunda förnuft i behåll, såg Åke Greens utalande om homosexuella, som ett klandervärt yttrande. Ändå gullar vänsterfolk i allmänhet och MP-muppar i synnerhet med muslimer. Fråga muslimerna vad de anser om homosexuella. I många muslimska länder är homosexualitet ett brott med hård straffpåföljd.

Under rabaldret med muhammedkarikatyrerna och rondellhundarna, blev det tydligt att islam bör bemötas på samma sätt som nazismen och kommunismen behandlades i intellektuella kretsar när det var som hemskast. De tog till satiren och det är vad som behövs nu när muslimer börjar begära att det svenska samhället ska anpassas till islams traditioner. En ideologi som inte tål att skämtas med, ska aldrig tas på allvar.

Äntligen kommer den första boken som driver med de muslimska terroristerna.

Lena Andersson har skrivit boken Slutspelat och jag citerar
Svenska Dagbladet:
"En terroristledare från ett icke angivet arabland reser till Stockholmsförorten Tensta tillsammans med sina fruar och underhuggare. Målet är att genomföra en slutgiltig aktion mot det dekadenta västerlandet."

Citat DN:
"Usama Bin Ladin-gestalten heter Vladimir Ibn Nilad, är internationellt eftersökt terroristledare. Han lämnar bergen för att tillfälligtvis ta skydd i en lägenhet i Tensta tillsammans med sina närmaste män och sina fyra kuschade fruar"

Jag undrar hur många miniladens som Säpo har koll på i verklighetens Tensta.

Norstedts
"Han kommer med fyra fruar till Tensta i nordvästra Stockholm. Där möts han omedelbart av ängeln Gustav som ger honom svenska språket. Tillsammans med sina lojala mannar planerar han nästa terroristdåd, men ett tvivel börjar smyga sig på honom. Han finner att allt de åstadkommer är halvmesyrer. Renheten kräver större och tydligare grepp! Hela världen måste förintas så att de rättrogna kan inträda i Paradiset."

Den radikale muslimens våta dröm?

Expressen
:
"En vällustigt karikerad vänsterintellektuell av det moralrelativistiska slaget ringer till exempel upp hemma hos Ibn Nilad på Glömmingegränd i Tensta för att bedyra sitt hat mot västvärlden och sin förståelse för islamistisk terrorism."

Det kunde vara Mikael Olsson på SR Konflikt, en av många aningslösa vänsterpajaser som i ett licensfinansierat radioprogram, vecka efter vecka snyftar över hur illa muslimer blir behandlade i västvärlden, utan att nämna ett ord om hur kvinnor och kristna behandlas i de flesta muslimska länder.

Ursprungsartikel
Källa: Germunds Blog (medlem)

Inga kommentarer: