Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 31 augusti 2009

För alla er som tror att Moderaterna vill skärpa till kraven för invandring.


Läs detta och inse att borgligheten som ni kände till inte finns längre.

”Kramar och jubel. MUF-ordförande Niklas Wykman var lättad och mycket glad när kvällens långa debatt om integrationspolitik var över. En majoritet gick alltså på hans linje och sa ja till att papperslösa, som fått jobb i Sverige, inte ska behöva åka tillbaka till hemlandet för att söka om arbetstillstånd. Den ansökan ska i stället kunna göras här, i Sverige.

Jag med flera har länge arbetat för att vi ska ha en mer fri arbetskraftsinvandring i Sverige. Det här betyder jättemycket för moderat integrationspolitik, det betyder jättemycket för massor av människor som i dag inte har hopp om en bättre framtid, sa Wykman till Aftonbladet.

Däremot sa stämman efter en intensiv debatt ja till partistyrelsens förslag att kunna återkalla ett medborgarskap, om någon fått det på felaktiga grunder. Niklas Wykman och många andra i bland annat ungdomsförbundet ville se ett nej till förslaget.
– Men jag tycker att debatten visade väl att man måste visa tydligare vad man menar med felaktiga grunder. Det finns inget stöd i Moderaterna för att återkalla ett medborgarskap lättvindigt, sa Wykman.”

Innan ni lägger eran röst på något av 7 klövern fundera då på hur mycket mer du skall betala för invandringen och de så kallade ”papperslösa”?



Ursprungsartikel
Källa: Varjager's Weblog (importerat inlägg)

Inga kommentarer: