Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 29 juni 2009

Rättning: Skolans temavecka om islam existerade inte

" En pappa ringer in till Skånepartiets närradio och berättar upprört att dottern ska ha en temavecka om islam på Östra skolan i Trelleborg. Islamfientliga bloggar snappar upp inslaget och uppmanar till att ställa skolpersonalen till svars.

Men någon muslimsk vecka har aldrig varit planerad på Östra skolan."

Trelleborgs Allehanda

Nå, detta med (muslimsvecka, islamdagar), dethar redan skett på flera ställen i Europa innan och vi slutar redan med skolavslutningar i kyrkan och vissa kommuner har gett ALLA elever ledig i samband med att ramadan firats samt att halalmat finns i många skolor och förskolor idag, så en utopi var det knappast ....och de flesta bloggare skrev en reservation och sa: "OM det nu är så..."

Av de över 6.000 inlägg i denna blogg, så är det endast ett par som i sista ändan visat sig vara felaktiga...och detsamma gäller nog i de flesta bloggar. Samma sak råder med media...skillnaden är att vi försöker att inte mörka obehagliga sanningar.

Vi googlar, kollar källor, pratar med folk och länkar innan vi skriver något. Och vi lägger in rättningar om något visat sig vara fel...

/Fröken Sverige


Ursprungsartikel:
http://imittsverige.blogspot.com/2009/06/rattning-skolans-temavecka-om-islam.html

Källa: I mitt Sverige (importerat inlägg)

Inga kommentarer: