Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

tisdag 30 juni 2009

DN fylld av fördomar och myter om SD, vill inte ta debatt om deras politik.

DN inleder artikel med rubriken "Lögnen om folkhemmet".

Kajsa Ekis Ekman på DN försöker med den vanliga smutskastningsmetoden: lögner och misstankliggöranden mot SD. Fördomarna staplas på hög av Ekman.

Ekman gör samtidigt reklam för SD kritisk böcker som skrivits av bl a extremister från Expo. Den vanliga metoden att dra ned politiska debatten till sandlådenivå och tala om allt utom den politik som Sverigedemokraterna vill ha gynnar bara en fortsatt förstörelse av Sverige och de partierna som är ansvariga.

DN's aktivism betyder att valkampanjen till riksdagsvalet snart inleds. DN vill etablera tvivel i väljarnas sinne i god tid innan valet för att följa upp det mer fler lögner och fördomar så att journalisternas favoritpartier vinner valet.

Ekman skriver att "SD serverar ljuvliga drömmar om folkhemmet men resultatet blir ett kaos".

Det kaos som råder i Sverige idag och som under årens lopp byggts upp av S alliansen och underlättats och förvärrats av M alliansen är rekord i kaos och kan knappast slås av andra. En efterbliven analfabet som statsminister skulle inte klara att skapa ett värre kaos.

Vi har Europa rekord i våldsbrottslighet, vår ekonomi är den sämsta i Europa, valutan har sämre värde an övriga Europa och sjunker i värde. Reallöner sjunker och sysslolösheten slår EU rekord, samtidigt som vi har världens högsta skatter efter Danmark som nyligen passerade oss. Vi har 150 ghetton där civilisationens modernitetet och samhällsservicen slås sönder av argsinta M och S importerade sociopater eftersom ingen av allianserna har någon invandringspolitik.

Det har inte hjälpt Sverige att vi haft ett högt skattetryck, tvärtom. Det höga skattetrycket har istället för att säkra framtiden för svenskarna möjliggjort att politker kan spela rysk roulette med nationen. De har ansett att vi har råd med en helt omotiverad import av nästan 2 miljoner invandrare, asylsökande, anknytningsfall och en rad andra kategorier varav de flesta ligger samhället till last. Kostnaderna för det experimentet är mänskligt lidande av oräknerliga proportioner. Brottoffren kan inte ens räknas eftersom offren inte ens bryr sig om att anmäla brott längre. Inget hjälper, ingen gör något åt saken och de få skyldiga som döms slipper i stort sett straff ändå. Bara 4 % av inbrotten klaras upp, bara 3 % av alla våldtäktsmän döms i domstol. Av de få brott som klaras upp bli det ännu färre domar. Det finns inte längre något förtroende för rättsprocessen idag då runt 1.7 miljoner brott begås årligen.

Den finansiella kostnaden som politikerna anser att vi har råd med har de inte ens velat undersöka eller rapportera till skattebetalarna. En del oberoende källor tror att kostnaderna ligger runt minst 20-30 % av nationens budget. När man skriver det så skriker regeringens nyttiga idioter att "det kostar inte alls så mycket " utan att ens ha gjort en kalkyl. Hur vet de vad kostnaden är om de inte räknat efter?

Ekman är en nyttig idiot som aldrig skulle vilja undersöka hur situationen ser ut i Sverige sa hon kan upptäcka att vi redan befinner oss i ett kaos.

Hon är som många politiker helt immun när hon konfronteras med fakta om våldet, brottsligheten, ekonomin, utanförskapet, alla mentala problem, och att rekordmånga svenskar, om de kan, vill flytta ifrån Sverige. Politiker reagerar inte ens över sensationella nyheter. Mental blockering och förnekande av fakta i politiskt syfte handlar det om.

Ekman är representativ för hur politikerna tycker och tänker när hon inte vill debattera meriterna av SD's politik och förslag, istället bara vill smutskasta och misstänkliggöra.

Vi har redan ett kaos i Sverige, så vilket kaos syftar Ekman på? Ett teoretisk kaos som inleds då Sverige räddats?

Det är ju just kaoset som Sverigedemokraterna vill rädda Sverige ifrån.

Kasoet har skapats av våra regeringar. Både S regeringar som regerat längst men även M regeringar och Alliansen fortsätter med de negativa aspekterna av S politiken. De gör det ännu svårare att rädda Sverige ur massinvandringskaoset som håller pa att cementeras över vår välfärd och trygghet som en gång fanns i Sverige.

Våra politiker trampar en stig mellan den falska foreställningvärld som pressen framställer och sina elfenbenspalats i maktens korridorer dit inga klagomål når och där ingen kritik förekommer. Politikerna har det bästa, enklaste och mest kravlösa jobbet någon kan ha. Regelbundna löneökningar och gyllene pensioner oavett hur illa man presterar. Det blir inte lätt för nya politiker som vill prestera att ta över från de etablerade latmaskarna som inte brytt sig om någonting tack vare pressens och medias beskydd.

Vem tjänar på Ekmans beskydd och bristande granskning av vara politiker. Vem tjänar på att hon ljuger om oppositionen, vems ärenden går Ekman?

Ekmans debatteknik som hon öppet erkänner är dels att anklaga SD för att vara rasister eller att säga att köttbullar inte är svenskt ger säkert Ekman poäng hos andra nyttiga idioter som inte heller har några argument och varken kan eller vågar ta en debatt. DN



Ursprungsartikel:
http://feedproxy.google.com/~r/BefriaMedia/~3/t1anYJ1Uvd4/dns-artikel-tar-upp-allt-om-sd-utom.html

Källa: Befria Media (medlem)

1 kommentar:

Anonym sa...

Ekman är en Husbondens röst.

Vem är Husbonden? Ja, vem äger alla stora media i Sverige?

Ganska ointressanta frågor egentligen eftersom vi alla vet.

Intressantare är istället VARFÖR?

Sus