Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 27 mars 2009

ATT FRÄMJA ISLAMISK FREDSKULTUR


Besök fredsagenternas hemsida och förvisa dig om att det är sant.

Inte mindre än 200 muslimska "fredsagenter" utbildas av Sensus och Ibn Rushd i Sverige och för svenska skattebetalares pengar. Man kan ju fråga sig varför denna fredens religion skulle behöva hundratals fredsagenter i Sverige.


Utbildningen av dessa så kallade fredsagenter finansieras av Allmänna Arvsfonden, Ungdomsstyrelsen, Sida och Folke Bernadotte Akademin. Med andra ord är detta ett projekt som helt finansieras av svenska organisationer och då infinner sig givetvis frågan om vilket syfte som man vill uppnå. Är detta ännu ett exempel på hur pk-eliten försöker skapa en falsk bild av den muslimska "verkligheten".

Om detta projekt vore finansierat av t.ex. SaudiArabien eller andra muslimska organisationer så skulle det kanske vara trovärdigt men nu är det bara ännu ett pk-projekt som endast syftar till att föra det svenska folket bakom ljuset.


Målet med detta projekt är bland annat att

" Öka kunskapen om en islamisk fredskultur bland svenska unga muslimer."

Jag undrar verkligen vad islamisk fredskultur är för något? Var kan vi se några exempel på denna muslimska fredskultur? Irak? Afghanistan? Somalia? Palestina? Eller är det kanske i koranen!


Om nu islam verkligen är en fredskultur skulle givetvis ingen ens komma på tanken att starta detta projekt men verkligheten och exemplen talar ett helt annat språk.


Calmar Internationella Skola har tydligen haft besök av en av dessa "fredsagenter" enligt en artikel i Barometern (finns ej i nättidningen). Den kvinnliga fredsagenten Sammar Abou Harb som vill klargöra vad islam är och bemöta fördomar från båda hållen tycker själv att det är en frihet att bära slöja. Tydligen har inte utbildningen till fredsagent fått henne att fundera över det kvinnoförtryck som råder inom islam. Nu har svenska organisationer dessutom bekostat utbildningen av flera hundra "fredsagenter" som åker land och rike runt och predikar sitt budskap på skolor och företag. Jag tar mig för pannan över denna naivitet som råder bland dessa pk-organisationer som bekostar detta med bland annat våra skattemedel.


Jag tror dessa fredsagenter gjorde absolut mest nytta om de bedrev sin verksamhet i invandringstäta områden som Rosengård, Hovsjö, Ronna, Bergsjön, Tensta o.s.v. och predikade sin fredskultur bland stenkastare, mordbrännare och raketskjutare.

Men en inte alltför djärv gissning är nog att dessa "fredsagenter" inte vågar besöka dessa områden utan poliseskort. Då de med stor sannolikhet inte är välkomna av de nya svenskarna i dessa områden.


Ännu ett exempel på det sanslösa hyckleri som pågår i det svenska samhället.




Ursprungsartikel:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2009/march/att-framja-islamisk-fredskultur.html

Källa: Thoralf Alfsson (importerat inlägg)

Inga kommentarer: