Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 26 november 2009

MYCKET STARKA BILDER! – specialpost för naiva läsaren ”Stellan”


Läsaren ”Stellan”, som egentligen är en tjej enligt wordpress-loggen, ojar sig och försöker släta över konsekvenserna av flykting-och invandringspolitiken de sista 25 åren. Enligt ”Stellan” finns det inga problem utan det är istället vi svennerasist-nazister som ska öppna ögonen och försöka förstå nya seder och traditioner och gärna då välkomna dessa med öppna armar…

Nizze, en av våra läsare, postade följande tips idag som tyvärr hamnade i spamfiltret. Bilderna är groteska men visar den nakna sanningen i spåren av de kvinnor som motsätter sig hederskulturens traditioner, vilken ingår i det som ”Stellan” så värnar om.

Sverige är inte där ännu men ju fler av dessa barbarer som kommer hit med familjer desto större är chanserna att vi får se dylika fruktansvärda övergrepp. Dock har vi redan några konkreta fall som slutat med mord i skammens tecken. Fler fall har skett men Polisen har mycket svårt för inte säga omöjligt att bevisa dem då hela släkten står bakom gärningsmannen som regel. Det handlar ju om deras heder.

VARNING: MYCKET STARKA BILDER!

Kvinnor som fått syra över sig. PI vill å det bestämdaste varna alla känsliga. Avstå då hellre.

Länk



Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: