Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 2 februari 2009

Batikhäxa

Ursprungsartikel:
http://systemfel.wordpress.com/2009/01/31/batikhaxa/Ett nytt ord som poppat upp är “Batikhäxa”, först gången jag stiftade bekantskap med detta ord var på forumet Flashback.

En “Batikhäxa” kan jobba som socionom, förskolärare, på kommunens socialkontor eller kulturarbetare. Hon ser alla problem som socio-ekonomiska, individen har aldrig något eget ansvar utan om man kommer snett i samhället så är det alltid någon annans fel och orsak till det. Batikhäxan bor under fin adress men vurmar för förorten. Hon vill vara generös, med andras pengar. Batixhäxan använder gärna “rasistkortet” när man inte har samma åsikter.

Kända “Batikhäxor”:
- Maria Leissner - hon skuldbelägger ett helt folk/land i debatten om romerna, ge dem bostad och jobb säger hon i direktsänd TV. Romer som har en kompetens som inte ens var gångbar på stenåldern.
- Anita Dorazio - Årets svensk i tidningen Fokus.
- Gunilla Bosaeus, Skövde, journalist och flyktingkramare. Läs hennes insändare i lokaltidningen som ger fem “p-k stjärnor” av fem möjliga.
- Lena Edenbrink i Luleå - som skrev en insändare under rubriken “En Vanlig tant“.
” - Googleträffar som med en fruktansvärd och för Edenbrink fullkomligt förgörande tydlighet visar hennes samhörighet med extremfeminism, sammanslutningar för sexuella avvikelser, diskrimineringsarbete, politiskt korrekt journalistarbete mm mm. Och detta är den människan som sitt öppna brev påstår att hon är "en ganska vanlig medelålders tant".”

Bloggpost om en “Vanlig tant

Tar tacksamt emot förslag i kommentarsfältet.

- Denna beskrivning av Batikhäxa är hämtad från Fria Nyheter och är så jävla bra.

1. Kvinna.
2. Minst 40 år gammal.
3. Struntar i sitt utseende.
4. Extremt politiskt korrekta åsikter inom ämnena Feminism och Integration.
5. "Ångvält" och allmänt gapig i politiska debatter, oförsonlig om åsikten inte är på invandrare, låginkomsttagare och kvinnors sida. Uppfattas i diskussioner som "elefant i växthus".
6. Dålig/ingen koll på hur system och verklighet fungerar eftersom hon mentalt lever kvar i 70- och 60-talet. Tänker ofta med hjärtat hellre än hjärnan.
7. Har haft en trygg och problemfri uppväxt, men tror sig ha haft det väldigt svårt
8. Adressen ska vara i fina välbärgade kvarter, men hjärtat ska finnas i förorten.
9. Svag för dikter, syslöjd, teater och skulpturer i ekologisk lera föreställande kvinnors underliv.
10. Omedveten om att hon är en Batikhäxa.

- Utöver dessa kriterier kan Batikhäxans egenskaper variera. Hon kan vara från Sydamerika såväl som Sverige. Hon kan vara flata såväl som heterosexuell. Glasögon är inget krav, men är vanligt förekommande. Parning sker oftast med invandrade män. Könshåret på männens skrev får gärna vara längre än själva penisen.

Batikhäxa som föredrar afrikanska penisar

Batikhäxa som föredrar afrikanska penisar

Den här Batikhippien var med i ett TV program som heter Tabu och handlade om svenska 50 + kvinnor som åkte till Afrika för att få sex.

      Källa: Systemfels Weblog (gästinlägg)

Inga kommentarer: