Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 13 september 2010

Vem bryr sig om knegarna?

INSÄNDARE Dessa sista dagar innan valet kommer sossarna att försöka mana på
soffliggarna att gå och rösta. Det kan dock slå bakut rejält, eftersom man inte först analyserat varför det är så många knegare som struntar i att gå och rösta på just (s). Svaret är enkelt, man har övergett arbetarklassen och är nu mest intresserat av genuscertifierade, multikulturella prideparader.

En kommentar här på PI från granlundqvist maler i bakhuvudet. Den beskriver en arbetsdag där han vaknar 04.45 på morgonen för att hinna till första skiftet på fabriken. Det är ett vittnesmål från en av alla de som faktiskt arbetar ihop till den gemensamma välfärden, vecka in och vecka ut.

Det finns gott om folk här i landet med mer eller mindre lågkvalificerade jobb. Jobb som måste utföras och som också blir utförda. De var väl oftast inte så duktiga i skolan och många började arbeta direkt efter grundskolan. Men det betyder inte att de är dumma i huvudet! De vet mycket väl vilka som tafsar på den 13-åriga dottern och dessutom kallar henne ”svenne-hora” i skolan. De vet också att ingen i skolan lyfter ett finger för att åtgärda problemet. (Rektorn vill inte ta risken att bli kallad rasist.)

De vet mycket väl vilka som rånade den 15-årige sonen på mobil och pengar, med en kniv mot halsen. De vet också att polisen lägger ner ärendet direkt. De vet mycket väl vem som i slutändan betalar för att deras arbetsplats skall genuscertifieras av någon batikhäxa med betydligt högre lön än de själva. De vet också vem som betalar för att Muhammed skall kunna ligga på soffan och tugga khat eller befrukta någon av fruarna.

Så när sossarna kampanjar för att vanligtvis röstskolkande knegare skall gå och rösta, kan det ju hända att utfallet blir ett annat än det önskade. Socialdemokraterna bildades ursprungligen för att tillvarata arbetarklassens intressen, men det var väldigt, väldigt länge sedan. Allianspartierna då? Folkpartiet påpekar att situationen i skolan är ohållbar. Moderaterna påpekar att brottsligheten måste motas från nuvarande otrygghet.

Centern påpekar att förhållandena för företagsamhet måste förbättras om vi vill se nya arbetstillfällen. Kristdemokraterna påpekar att skötsamma människor måste få bestämma mer över sina egna liv. Och vad är facit efter fyra år? Inte mycket. Koftorna (MP) och palestinasjalarna (V) skall vi nog helst inte prata om…

Prideparaderna då? Tja, fråga vilken bög eller flata som helst om de är mest rädda för kristna frikyrkopastorer eller muslimska mullor. De förstnämnda kommer att mässa att de ”onaturliga” kommer till helvetet. De sistnämnda kommer att uppmana sina troende att förpassa de ”onaturliga” till helvetet fortast möjligt. Det är inget svårt val.

Osynlige Mannen

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: