Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 13 september 2010

Valslutspurten inledd och smutskastningen tar fart


SLASKJOURNALISTIK Politiskt Inkorrekt kunde igår berätta om Aftonbladets närmast lyteskomiska publicering av ett sverigedemokratiskt ”förbrytargalleri” där förtalsdomar mot en riksdagskandidat var det värsta man kunde hitta. Tillsammans med faktumet att en SD-kandidat också hade 1050 kronor i skuld till CSN så ansåg man det vara bevisat att en röst på dessa människor var, för att citera Fredrik Reinfeldt, ”en fara för Sverige”.

Idag spinner boulevardtabloiden vidare på temat genom att publicera en artikel av journalisterna Eric Tagesson och Erik Wiman där man försöker ta heder och ära av sverigedemokratiska riksdagskandidater. Bröderna Kent och Ted Ekeroth beskrivs i insinuanta ordalag som närmast varandes några foliehattsförsedda konspirationsteoretiker som ser muslimska tomtar bakom varje trädgren, även fast all samlad erfarenhet och kunskap inom den islamkritiska delen av världen bevisligen kan peka på att Ekerotharna har rätt.

Carina Herrstedts två förtalsdomar där hon obegripligt nog fällts för att ha förtalat våldsvänsterfascisten Fredrik ”Finken” Jönsson som satt i system att förtalsanmäla sverigedemokrater tas också upp, samt Wilhelm Petzälls oerhört fräcka och samhällsfarliga skuld till CSN på den gigantiska summan av 1050 kronor.

Att riksdagspartierna har dubbelt så många brottsdömda som Sverigedemokraterna i sina led är något som helt förbigås. Att rånare, mördare, bedragare och annat oknytt  finns i riksdagspartierna är väl i sammanhanget betydligt mer samhällsfarligt än att ha en sverigedemokrat med 1050 kronor i skuld till CSN i riksdagen. Men uppenbarligen inte, med Aftonbladets stinkande träsklogik.

Samma sak gäller de osmakliga anspelningarna på den ”nazism” som påstås ha frodats inom SD så sent som för 12 år sedan. Inte med ett ord nämns dock det omfattande naziststöd som de fyra Allianspartierna i regeringen har haft, och heller inte ett ord om sossarnas likaledes väl dokumenterade vurm för nazismen. Sammantaget är det uppenbart att de som skriker högst om nazism i svensk politik också är de som haft de största sympatierna hos den vedervärdiga ideologin.

Vi har nog med stor sannolikhet det utomordentligt tvivelaktiga nöjet att resten av denna vecka få läsa fler artiklar liknande den som publicerats i Aftonbladet. Sosseskutan är torpederad midskepps och sjunker fortare än Titanic för varje opinionsmätning som publiceras. Aftonbladets hussar socialdemokraterna och LO är desperata och famlar efter halmstrån, men de lär inte hitta något genom att låta Aftonbladet publicera infantila och korkade skitkastarartiklar likt dem som producerats de senaste dagarna.

Gustaf Janson

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: