Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 16 september 2010

Sveriges bästa krönikör ger ut bok

JULIA CAESAR Den mycket skicklige och alltid läsvärda krönikören Julia Caesar (pseudonym) som normalt publicerar sin krönika varje söndag på Snaphanen släpper nu den kanske viktigaste boken sedan Exit Folkhemssverige kom ut. Boken heter ”Världsmästarna – när Sverige blev mångkulturellt” och är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra, men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, "De apatiska journalisterna".

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

  • Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.
  • Hur Sverige blev Världsmästare i godhet.
  • Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade "ensamkommande flyktingbarnen" och anhöriginvandringen.
  • Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.
  • Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.
  • En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.
  • Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

Boken ges alltså ut under pseudonym, och Julia Caesar förklarar varför:

Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.

Boken finns att beställa hos BooksOnDemand

Senare under hösten kommer också Julia att publicera antologin "Fler ministrar borde gråta", som är en sammanställning av krönikor från Snaphanen.

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: