Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

måndag 13 september 2010

Stor humor i Aftonbladet desperationen sprider sig

SLASKJOURNALISTIK Att desperationen efter Socialdemokraternas jättetapp i de senaste opinionsmätningarna sprider sig som en löpeld bland sossetrogna tidningar är ju helt uppenbart. Inga tricks och lögner verkar vara för låga för att smutskasta politiska meningsmotståndare, och som vanligt siktar man in sig på Sverigedemokraterna. Men frågan är om man inte denna gång skjutit sig själv i foten? I en av de mest löjliga och (ofrivilligt) humoristiska publiceringar som detta politiskt korrekta flaggskepp inom tidningsbranschen gjort presenterar man ett bildkollage på Sverigedemoktraternas 20 första namn på riksdagslistan och lägger till vilka ”hemskheter” dessa har i sitt bagage.

Vi får bland annat veta att Margareta Sandstedt tycker att ”samhäller faller sönder”, att Sven-Olof Sällström ”ser dansk invandringspolitik som ett föredöme”, att Kent Ekeroth driver anti-islamiseringsfonden och andra förfärliga saker som Sverigedemokraterna har på sitt samvete. Värst av allt är nog att Wilhelm Petzäll har en skuld till CSN på 1050 kronor.

Hujeda mig så hemskt. Att Aftonbladets egen dumdryge krönikör Martin Ezpeleta har en skuld på 400 000 kronor till CSN, som han dessutom vägrar att betala tillbaka, har dock hittills inte renderat några krigstidsrubriker.

Det sverigedemokratiska ”förbrytargalleriet” framstår i jämförelse som rena änglabarnen om man skulle gå igenom till exempel sossarna. Där har ju partiledaren Mona Sahlin ensam ett ”rap sheet” som vida utklassar dessa 20 personers även om man slår ihop dem. Stor humor från Aftonbladet.

”De väntar vid dörren”

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: