Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

lördag 11 september 2010

Sosseriets valfusk uppenbarligen satt i system

SOSSARNA De danska önskemålen om att det svenska valet skulle behöva övervakas av oberoende observatörer ser nu ut att ha väldigt gott fog för sig. Ytterligare valfusk i samband med förstidsröstningen har nu avslöjats även i Södertälje, ytterligare ett invandrartätt område där de desperata sossarna nu försöker lura människor med sämre kunskap om de svenska vallagarna. I det aktuella Södertäljeärendet uppges att även andra partier skall ha försökt fuska, men det är stadens kommunalråd Anders Lago (S) som figurerar i artikeln.

Förtidsröstningen i vallokalen vid Södertälje stadshus startade illa i veckan, med gräl och beskyllningar om valfusk. Den lokale valgeneralen Ola Schön blev därför tvingad att skicka ut ett brev till partierna om vilka regler som gäller. Det kom fram att partiföreträdare hjälpte till med att ta fram valsedlar, att kryssa och ordna kuvert vid förtidsröstningen. I det brev som sänts ut, med valnämndens ordförande Gunilla Höög som avsändare, slås det fast att valsedlar delas ut utanför vallokalen och att ingen agitation får förekomma i vallokalens omedelbara närhet, i det här fallet 20 meter från stadshusets port.

Anders Lago uttalar sig med anledning av att just hans socialdemokrater pekats ut som varandes alltför påträngande vid sina försök att ”hjälpa” röstande att stoppa ner ”rätt” valsedalr i kuvertet. Lago tycker att ”det är bra att det finns regler, och vallagen är solklar”. Varför hans valarbetare inte lyder dessa lagar och regler frågan man dock inte Lago.

Andra sossefusk som uppmärksammats i veckan är Mona Sahlins ”röstskola” i invandrartäta Örebrostadsdelen Vivalla (som f.ö. polisanmälts) samt liknande beteende som i närliggade Södertälje vid förtidsröstning i Huddinge. Bidragspartiet Socialdemokraterna satsar hårt bland de befolkningsgrupper som ser en rödgrön valvinst som en garant för fortsatt kravfri och skattefinansierad tillvaro i Sverige.

lt.se

PrintFriendly Share/Bookmark
Ursprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: