Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 12 september 2010

Socialdemokraternas valfusk är ovärdigt en demokrati

Gulan Avci, riksdagsledamot för Folkpartiet skriver i en debattartikel på Newsmill.

Nu avslöjas återigen misstänkt valfusk bland socialdemokratiska valarbetare. Det är inte med omsorg för demokratin som Socialdemokraterna lägger extra krut bland invandrarna. Det handlar om att föra folk bakom ljuset. Arbetsmetoderna påminner mer om hur det fungerar i många av dessa invandrares hemländer än hur det fungerar i Sverige.

Det är inte med omsorg för demokratin eller för att öka valdeltagandet i dessa områden som Socialdemokraterna lägger extra krut bland invandrarna. Det handlar om att där finns en potentiell väljargrupp som går att föra bakom ljuset. Många kan varken läsa, skriva eller prata bra svenska. Det räcker att hota med att deras bidrag tas ifrån dem om de inte röstar på Socialdemokraterna. Eller att folk ska bli utkastade från Sverige.

I Örebro deltog till och med Mona Sahlin på så kallat ”informationsmöte” om hur man röstar, där Socialdemokraterna la ner sina valsedlar i röstkuverten åt folk. Man kan titta på hur det gick till i Örebro på detta reportage från SVT Tvärsnytt. Detta är ett odemokratiskt tillvägagångssätt.

Läs hela artikeln på Newsmill.Ursprungsartikel
Källa: Fria Nyheter (importerat inlägg)

Inga kommentarer: