Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

söndag 26 september 2010

Skoföretaget Brandos politiska utspel

POLITISKT TRAMS I efterdyningarna av valresultatet har vi sett en rad bevis på att demokratin är ett mycket bräckligt fenomen i dagens Sverige. Politiskt korrekta apostlar springer i det närmaste omkull varandra i sin iver att fördöma alla de 340.000 svenska medborgare som utnyttjade sin demokratiska rättighet att välja in Sverigedemokraterna till riksdagen. Men det ni nu kommer att få se kan ta priset som ett av det mest löjeväckande och kräkframkallande utspelen av politiskt korrekthet som någonsin bevittnats inom svenskt näringsliv. Företaget Brandos.se, enligt egen utsaga Sveriges största skobutik på nätet, har på sin hemsida skickat ett meddelande till samtliga oss som röstade på SD.

Brandos grundare och ägare Karl-Johan Pantzar och Fredrik Juto, "tar ställning mot er som inte accepterar mångfald". I sin puerila iver att få visa omvärlden vilka "goda medborgare" de verkligen är (och kanske dessutom få lite gratisreklam till sin affärsrörelse?), uppmanar Pantzar och Juto de av sina kunder som röstade på Sverigedemokraterna att inte köpa skor av dem i framtiden!

Meddelandet var ursprungligen upplagt på Brandos hemsida fram till för en kort stund sedan, och har redan spritt sig som en löpeld på internet. Grundarna insåg dock efter ett antal timmar (oönskad respons?) att detta utspel kan komma att påverka affärerna negativt. Som de äkta affärsmän de trots allt är, tog de således bort såväl sitt budskap som länken till videon från Brandos hemsida. Så mycket var tydligen deras s.k. ”principer” värda…

Men det är försent! Videon är redan upplagd på Youtube.

Vi på Politiskt Inkorrekt uppmanar våra 100.000-tals läsare att hörsamma Brandos ägares vädjan – du som röstade på Sverigedemokraterna, köp aldrig mer skor från Brandos! Och kom ihåg, det var inte vi som sa det, det var de själva!

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: