Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

torsdag 9 september 2010

Per Bauhn och de kränktas kör samt bokbål


Pelle Jönsson skickade den här artikeln till mig i kommentaren till förra inlägget.

Per Bauhn skriver:
"Religiösa minoriteter är visserligen inte i sig så starka att de skulle kunna tvinga lagstiftarna till anpassning. Istället har vi att göra med förändrade värderingar hos tongivande intellektuella och politiska skikt i samhället."
Den utvecklingen kan jämföras med nazisternas och kommunisternas nyttiga idioter som blev landsförrädare och femtekolonnare.
"För det är just makt det handlar om, inte frihet, när arbetsgivare åläggs att gå med på att arbetsplatsen blir en arena för religionsutövning och när skolor tvingas kompromissa med islamisters krav på könsseparerad undervisning."
Läs hela artikeln flera gånger!

Kommunismen och nazismen har släppt sina terrorgrepp om Europa, men i stället har vi drabbats av PK-ismen som hyllar islamismen.

Europas politiskt korrekta ynkryggar inom politik och journalistik håller på med en effektiv dhimmifiering av samhället.

Kristendomen var under flera hundra år ett tungt förtryckande ok på samhället men nu när vi har befriat oss från den belastningen och lyckats sekularisera vardagen, kommer Socialdemokraterna, kommunisterna samt MP (mupp- och muslimpartiet) dragande med krav på att det offentliga rummet ska underkastas vidskepelsen islams irrläror.

Dagstidningsjournalisterna utom Per Gudmundsson hukar livrädda för att utsättas för muslimers tokvrede.

På slutna muslimforum ger muslimerna varandra tips om hur de ska lura av DO pengar och strategin är framgångsrik.

Tidigare om Per Bauhn här och här

Islams tvångssystem

Oservera att texter och bilder i ovanstående länkar, är kopierade från de svenska muslimernas viktigaste hemsidor.

På lördag - årsdagen av nine eleven - ska pastor Terry Jones bränna koranen vilket har upprört amerikanska politiker och militärer. Facebook

Inte för att det är att häda utan för att det riskerar soldaternas liv eftersom muslimerna har en våldsam konfliktlösningstrategi.

Dagen
SvD

Tidigare i bloggen


Ursprungsartikel
Källa: Germunds Blog (medlem)

Inga kommentarer: