Åsikterna uttryckta i denna samlingsblogg representerar varje enskild skribent,
och överensstämmer därmed ej nödvändigtvis med samtliga listade skribenter.

fredag 17 september 2010

Öppet brev till Hanne Kjöller

MARTYRSKAP Hej!

Jag heter Robert Stenkvist och är vice ordförande i SD Stockholms län. Du skriver i din artikel att vi (SD) borde skicka blommor till extremvänstern för att de saboterar våra möten, ty detta förstärker ”underdogkänslan” och väcker sympatier. T.o.m. när vi tidigarelägger möten just för att slippa dessa skränande hopar så framställs det som ytterligare ett trick för att ”skapa martyrskap”.

Så hur skall vi bete oss för att inte skapa martyrskap då? Tips mottages tacksamt, dock kommer vi inte att ändra våra åsikter.

Kanske David von Arnold som fick ett hakkors inristad i pannan av två ligister också borde skicka ett blommogram till apgängen? Inget skapade ett martyrskap som det överfallet. Förstår du inte att DU och dina journalistkompisar också är med och skapar detta martyrskap? Ni öser ut oseriös propaganda som skulle få Erich Honecker att brista ut i spontana applåder. Ni skapar ett psykologiskt klimat där unga lättledda män och kvinnor tycker sig ha signaler från etablissemanget att utföra dåd som det mot von Arnold. DU och din tidning har varit med om att skapa detta klimat. Hur ”humant” är detta tycker du som representant för den ohöljda humanismen? Hur sover du om nätterna?

Du skriver ”och det utan att Åkesson någonsin behöver stå till svars för sin politik”. Det skulle vara hur lätt som helst att låta Åkesson stå till svars för sin politik. Alla partiledare eller ministrar har haft alla (oändligt många) chanser att möta Åkesson i en debatt inför valet. Ingen har gjort det, förutom Pekgul. Varför tror du då att ingen gjort det? Om nu Åkessons politik är så förenklad så borde väl våra skickliga partiledare kunna avslöja detta. Men jag antar att du också såg debatten mellan Pekgul och Åkesson i går. Vem som smet från sakfrågorna får väl publicum i sann demokratisk anda avgöra (är begreppet måhända bekant?).

Människan är ett flockdjur som helst inte vill sticka ut, det vet förmodligen en del strateger bakom din rygg. Det är detta ni spelat på hela tiden, även om du och dina journalistkamrater är omedvetna om denna strategi. Nu tror jag dock att ni spelat bort era chanser, vilka trick som helst går inte hem för att leda flocken dit man vill. Säg, tycker inte du också att detta bölande med vuvuzelor mest liknar ett barn som håller för öronen och låter ”mamamamamamamama” för att slippa höra något sant, men otrevligt som mamma skall säga?

Robert Stenkvist

SD Västra Södertörn

PrintFriendly Share/BookmarkUrsprungsartikel
Källa: Politiskt Inkorrekt (medlem)

Inga kommentarer: